Kak moje priqtelkata mi da mi dojde na gosti!
Kak moje priqtelkata mi da mi dojde na gosti!
Zdravejte,
Imam pitane otnosno priqtelkata mi koqto iska da mi dojde za mesec na gosti. No tq e na 23 i sam chuval che kogato si mlad i ne ti davat mn mn turisticheska viza?
Dajte savet kak da postapq? Ima li nqkoq hitrina koqto trqbva da znam?
Blagodarq za vnimanieto
Kohrbros
Imam pitane otnosno priqtelkata mi koqto iska da mi dojde za mesec na gosti. No tq e na 23 i sam chuval che kogato si mlad i ne ti davat mn mn turisticheska viza?
Dajte savet kak da postapq? Ima li nqkoq hitrina koqto trqbva da znam?
Blagodarq za vnimanieto
Kohrbros
:) blagodarq za saveta
Blagodarq za saveta da q zabrqvq no maj tochno zashtoto ne moga puskam tema:) Ta po sashtestvo nqkoj pravil li e neshto podobno?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
да, пускал съм покани на роднини и приятелите - резултат - младите не взимат
по умно е да не казва за теб а да я спонсорираш да се запише да учи тук (студентка) и тук да се ожените
ама по умния вариянт е да си забиеш някоя тук и да я забравиш...
туй жената ни йе като чувека шъ знайш...те се нагаждат и после тук може някой друг да и стане по интересен.
по умно е да не казва за теб а да я спонсорираш да се запише да учи тук (студентка) и тук да се ожените
ама по умния вариянт е да си забиеш някоя тук и да я забравиш...
туй жената ни йе като чувека шъ знайш...те се нагаждат и после тук може някой друг да и стане по интересен.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ако я представиш за племеница на някой който е отдавна тук и той и изпрати покана.....На мъжа ми далечен роднина искаше да види приятелката си в Торонто за няколко седмици и в момента е там. На 27 години. Просто приятелката не е споминавана в причините на пребиваването. Проблема е че ако някой ви направи тази услуга той става гарант на приятелката ви и в случай че на нея и хареса и реши да остане после този човек може да има проблеми да си покани роднините. Успех
Permanent resident li?
Na moja priatel-cheh, priatelkata (19 god., prieta studentka) mu idwa na gosti edwa 2 meseca sled kato toj beshe doshyl. Towa be goliama iznenada za wsichki. Prichinite mozhe bi sa:
1. Toj raboti w universitet, po dogowor-postdoc.
2. Ne e permanent.
3. I e ot Chehia.
Na moja priatel-cheh, priatelkata (19 god., prieta studentka) mu idwa na gosti edwa 2 meseca sled kato toj beshe doshyl. Towa be goliama iznenada za wsichki. Prichinite mozhe bi sa:
1. Toj raboti w universitet, po dogowor-postdoc.
2. Ne e permanent.
3. I e ot Chehia.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Re: Kak moje priqtelkata mi da mi dojde na gosti!
Osnownata hitrina e da raboti6 pone ot niakolko meseca i tia da dokaje, 4e ne smiata da ostane tuk s teb.KohrBros написа:... Ima li nqkoq hitrina koqto trqbva da znam?
Blagodarq za vnimanieto
Kohrbros
Аз познавам едно румънче, което учеше още в средното училище и работеше на телефон вечер. Събра пари за 6 месеца, покани приятеля си румънец да й дойде на гости, плати му самолетния билет
и той й беше гостенин за около месец. Глей ти каква любоф, кво чудо ! Май се ожениха миналата година, но той първо си се прибра в Румъния и задействаха процедурата там впоследствие, т.е. след тукашното гости 

az
Za sega ne sme reshili da se jenim, a samo za mesec na gosti. Inache az rabotq ot 4 meseca v edno kade:) V montreal sam sashto ot tolkova.
Mislq si che e po dobre da namerq nqkoj da q pokani zashtoto maj ne zvucha mn stabilno oshte:)
Mislq si che e po dobre da namerq nqkoj da q pokani zashtoto maj ne zvucha mn stabilno oshte:)
Re: az
не е важно каненето а тя дя докаже, че няма да остане тук и ще се върне в БГ. ето това е трудното за едно момиче на 23, неженено, без деца....KohrBros написа:Za sega ne sme reshili da se jenim, a samo za mesec na gosti. Inache az rabotq ot 4 meseca v edno kade:) V montreal sam sashto ot tolkova.
искрено ти пожелавам да успееш, но имах опит с ииграционните канейки тъща ми и получавайки първия път отказ. след това след няколко гневни писма и доказвания, че не съм камила й дадоха виза, но тя е на 50, женена (мъжа й остава в БГ ), с една и съща работа от 11 години, имот на свое име, пътувала до сега малко или много по света и върнала се в БГ - все сигнали, които се търсят от имиграционния служител разглеждащ досието за виза за временно пребиваващ.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
да, това е най гадното нещо на Канада - пускат маймуняци от къде ли не а човек не може да си покани хора на гости
това е зашото сме големи гяволи и сума ти хора на тур. визи се писаха кой циганин, кои обратен и така канада се наплаши.
аз сънм навит да се влага бонд - 2-30 хиляди и да ги пускат...
това е зашото сме големи гяволи и сума ти хора на тур. визи се писаха кой циганин, кои обратен и така канада се наплаши.
аз сънм навит да се влага бонд - 2-30 хиляди и да ги пускат...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
az
Dnes govorih s edin romanec na 23 kojto e doshal pri bratovchedka na gosti. E tq e ot 25 godini tuk de:) no spodeli che strashno mnogo mu e pomognala vizite mu ot England koito e imal v pasporta. Moqta priqtelka ima dve hodeniq do US za po 1 lqto i se e vrashtala:)
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Kохр - нищо не ти коства да пробвате
наскоро върнаха дъщерята на една приятелка, има две деца, работа къща и мъж които оставаха там ама на...големи са стисняци
ако и откажат се обърни към местния представител в парламента - понякога помагат.
наскоро върнаха дъщерята на една приятелка, има две деца, работа къща и мъж които оставаха там ама на...големи са стисняци
ако и откажат се обърни към местния представител в парламента - понякога помагат.