НОИ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Kuma Lisa написа:Май не можеш, Иване. Не може да пратиш и някой вместо теб, една жена носеше документите на дъщеря си и не й ги приеха.
Няма да те спрат на летището, споко :D Като се върнеш в Бг, тогава си оправи нещата.
Е, все би трябвало да може, най-малкото с пълномощно...
Може би нашето посолство в Отава ще направи нещо?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

nobleman написа:Днес ходих в данъчното ( от днес вече там се подават декларации към НОИ). Подадох една за мен и една за жена ми, че спираме да се осигуряваме към Здравната каса. Има декларации, така че споко!!!
Освен това, аз като едноличен собственик на ЕООД, подадох и още една, че спирам ( не прекратявам!!!) да се осигурявам по ДОО.
А как подаде за жена ти - с пълномощно ли, как?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
some

Мнение от some »

A niakoj znae li dali ima niakakav site kadeto chovek moze da proveri kolko e zadlaznial kam NOI?
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

some написа:A niakoj znae li dali ima niakakav site kadeto chovek moze da proveri kolko e zadlaznial kam NOI?
1. https://socialsecurity.nssi.bg/
2. http://healthinsurance.nssi.bg/
Аватар
some

Мнение от some »

Mnogo blagodaria!
nobleman

Мнение от nobleman »

IvHaydu написа:
А как подаде за жена ти - с пълномощно ли, как?
Аха... и с пълномощно става или лично!
Angie1

Мнение от Angie1 »

zdraveite,imam malko vapros4e za6toto i na nas ni predstoi zaminavane naprolet.tova za deklaraziite predi zaminavane e iasno no problema e 4e do sega imam edna suma koiato dalja.vaprosa mi e moga li da si podam deklaraziata i da se otkaja ot pravata si,da zamina i da ne si platia tova koeto dalja predi zaminavane?ili 6te triabva da se izdalja zadaljitelno za da mi dadat pravo da podam tazi deklarazia?
blagodaria predvaritelno
nobleman

Мнение от nobleman »

Angie1 написа: no problema e 4e do sega imam edna suma koiato dalja.vaprosa mi e moga li da si podam deklaraziata i da se otkaja ot pravata si,da zamina i da ne si platia tova koeto dalja predi zaminavane?ili 6te triabva da se izdalja zadaljitelno za da mi dadat pravo da podam tazi deklarazia?
blagodaria predvaritelno
Здравей!
Жена ми също дължи една незначителна сума към НОИ и се наложи на 30 Декември да се пребори с една огромна опашка :evil: , за да подаде тази молба-декларация, че ИСКА да и се РАЗСРОЧАТ плащанията. След като това беше направено, сега тя може да плати тази сума до края на 2006г., но тъй като нея няма да я има в Бг, сумата ще бъде платена от пълномощник. За всички останали, които не са подали тази молба-декларация, ще трябва да отидеш до НОИ ( от два дни това вече е в ДАНЪЧНОТО) и да попиташ за твоя казус. Дано ти отговорят, че лудницата там сега е пълна. Едва успяхме да подадем тези декларации!!!!
Заключено