Спорт за деца
- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
Спорт за деца
Някой може ли да ми каже кьде мога да запиша синьт ми да тренира хокей или някакьв друг спорт подходящ за 10 годишно дете. Благодаря! 

- Dani§Ticho
- Обратна връзка:
Ако ви интересува за Кот-Сейнт-Люк:
Обаждате се на телефон 514-485-6806
Това общината, секторът за спорт, специално за детските спортове.
Предлагат (давам го на английски):
Drop-in sports -8-17 years
Badminton, basketball, floor hockey, soccer, volleyball. (12 sedmici)
Ima sesija, kojato zapochva ot 9 januari i struva 2 $ na den ili 30 $ na sesija
Ponedelnik do petak 5h30-6h30
Hajde da ne gi pisha vsichkite, oshte poveche che ne znam za koja vazrast vi trjabva i dali izobshto tazi informacija vi ustrojva, samo shte spomena che ima i oshte edno podobno s razlichni sportove za deca na 8-13 godini, има и бьскетбол за класовете 4/5 и 5/6 (80 долара за 10 седмици) и има някакъв си хокей Bagel floor hochey - за клсове 4-6 смесено, 80 долара за 10 седмици, всичките започват някъде в началото на януари (между 9-ти и 13-ти).
Има и още някакви, но по-добре да си поискате от общината книжката (Program of activities and services - Leisure, Culture, Sports and Social development) - това изпращат два пъти в годината поне в Кот-Сейнт-Люк.
Извинявам се за писането с две азбуки:oops:
Обаждате се на телефон 514-485-6806
Това общината, секторът за спорт, специално за детските спортове.
Предлагат (давам го на английски):
Drop-in sports -8-17 years
Badminton, basketball, floor hockey, soccer, volleyball. (12 sedmici)
Ima sesija, kojato zapochva ot 9 januari i struva 2 $ na den ili 30 $ na sesija
Ponedelnik do petak 5h30-6h30
Hajde da ne gi pisha vsichkite, oshte poveche che ne znam za koja vazrast vi trjabva i dali izobshto tazi informacija vi ustrojva, samo shte spomena che ima i oshte edno podobno s razlichni sportove za deca na 8-13 godini, има и бьскетбол за класовете 4/5 и 5/6 (80 долара за 10 седмици) и има някакъв си хокей Bagel floor hochey - за клсове 4-6 смесено, 80 долара за 10 седмици, всичките започват някъде в началото на януари (между 9-ти и 13-ти).
Има и още някакви, но по-добре да си поискате от общината книжката (Program of activities and services - Leisure, Culture, Sports and Social development) - това изпращат два пъти в годината поне в Кот-Сейнт-Люк.
Извинявам се за писането с две азбуки:oops: