Nai setne poluchih militzinskite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
sshilev

Nai setne poluchih militzinskite

Мнение от sshilev »

Parvo chestita Koleda na vsichki saforumtzi, s pojelanie za mnogo kasmet, zdrave i shtastie prez novata 2006.
Dnes 27.12.2005 naistina e edin mnogo shtasliv den za mene i jenami tai kato sled pochti cheteri godini chakane az poluchih melitzinskite testove, mislia che tova e nai prekrasnia koleden podarak koito moje da poluchi edin kandidat za immigration v CANADA.
Iskam da vi napomnia na tezi koito chakat niakakav rezultat ot Bukoresht, che triabva da si proveriavate poshtite zashtoto naistina okolo koleda se sluchvat chudesa. Ako niakoi iska da mu raskaja ili da spodelia neshto okolo moiata protsedura do moment neka da mi pishe s kakvoto moga shte pomogna, kato savet razbira se, ne davaite vrah na pesimizma az mislia che ako mnogo iskate edno neshto da se sluchi to prosto se sluchva rano ili kasno, tova zavisi samo ot vas i energiata koiato shte poharchite za da se sluchi neshto :D :D :beer: :D
Angie

Мнение от Angie »

Страхотна новина!!!! Весели празници и успех от мен!!!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Здравейте и честито!Единственият въпрос от мен е кога е стартирана процедурата ви и кога беше интервюто?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
perah

Мнение от perah »

Честито!

Да не им се надяваш как са се разработили покрай празниците братята канадци!

Пращали ли сте IELTS?

Oще веднъж поздравления!!!! :partysmiley:
If you aren't the star of your own life, you're the supporting player in someone else's.
moni

Мнение от moni »

Pozdravlenia i uspeh. Dano da ima skoro novini i za drugite 2002 applicants. Molia te napishi koga si podal i kolko to4ki si sabral?
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

A kakvi sa tezi militzinski testove??
Po nashe vreme niamashe takiva...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
bravo

Мнение от bravo »

mi ot miliciata 6te da sa, 6tom sa milicinski ,nema kvo. I po na6e vreme niama6e, ama to sega..............
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

bravo написа:mi ot miliciata 6te da sa, 6tom sa milicinski ,nema kvo. I po na6e vreme niama6e, ama to sega..............
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
some

Мнение от some »

Ot MVR li ti gi pratiha?
Заключено