Здравейте съфорумници.Първо искаме да пожелаем Честита Коледа на всички, здраве и успехи във всяко начинание.
Имаме въпрос към всички получили писма за визи:
Как получихте писмото, по мейл или по пощата?Питаме Ви за да знаем за какво да се подготвим тъй като ако е по-пощата ще трябва да предупредя служителите в местната такава в противен случай може и да не го получим. Медицинските си направихме на 26.10 на 17.11 ОК
Благодарим предварително за вашите отговори
Много уместен въпрос! Може да ги получите и по двата начина!
И аз, за да се подсигуря, се бях "уговорил" с раздавачката когато дойде нещо с кленов лист на плика, да ми звъни на GSM-a и си го получавах на ръка от нея! Успех!
Suny написа:Весели и честити празници :krila: :partytime:
Ние получихме поканат по e-mail.Никакво друго писмо не сме получавали по пощата.
Късмет!!!
v koi dokumenti sa ni iskali e-mail ,che neshto ne se seshtam kav e-mail sam im dal,a i az sam za pokana za vija ?
имате ли идея къде да погледна да видя кво съм дал?
sory,che pisha taka,ama neshto mi e skapana kirilizatziqta na pc i pishe kogato kvoto mu e kef!!!
Suny написа:Весели и честити празници :krila: :partytime:
Ние получихме поканат по e-mail.Никакво друго писмо не сме получавали по пощата.
Късмет!!!
v koi dokumenti sa ni iskali e-mail ,che neshto ne se seshtam kav e-mail sam im dal,a i az sam za pokana za vija ?
имате ли идея къде да погледна да видя кво съм дал?
sory,che pisha taka,ama neshto mi e skapana kirilizatziqta na pc i pishe kogato kvoto mu e kef!!!
И във формулярите, които сте изпращали до Виена и във формулярите, които сте изпращали до Букурещ има полета за посочване на е-maila, така че споко, те ти имат е-maila, а ти си проверявай всички е-maili, които имаш.
До колкото си спомням още в първите док.до Виена имаше графа където си пишеш мейла.Ако не си го писал не е фатално разбира се.
Ако ти първи им пишеш по мейла ,ти връщат стандартно писмо ,че ще водят коренспонденция с вас на мейл ви....
Успех!!
P.S.:Pipon и в DSC ив документите които се изпращат до Букурещ има полета за вписване на мейла.Провери какво си написал.Ти може и въобще да не си го написал и в този случай ще трябва да очакваш писмото за визи само по пощата.
Здравейте! Ние с вас май се движим паралелно по процедурата. Аз също очаквах,писмото за виза по-рано,но пристигна вчера.Вероятно и вашето е на път.Доста е изнервящо това чакане,но какво да се прави-което зависи от нас сме го направили.
Направени медицински 08.11.05
Потвърждение 30.11.05
Писмо за виза 27.12.05
Koj e poluchaval pokana za vizi po email, da si kaze vednaga.
A ima li takiva deto po telefon, teleks, faks, poshtenski galab da sa poluchavali?
Dokolkoto znam po poshtata se prashtat.
some написа:Koj e poluchaval pokana za vizi po email, da si kaze vednaga.
A ima li takiva deto po telefon, teleks, faks, poshtenski galab da sa poluchavali?
Dokolkoto znam po poshtata se prashtat.
Прочети по-горе написаното и ще си отговориш на въпроса ....