bg imigrantsko dete shashva kebekarite v Gatineau

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Alina

Мнение от Alina »

И от мен така.

Браво на детенцето, и на всички други знайни и незнайни дечица, които бавно и полека, ама могат да променят мнението на света за България след няколко века :D :D :D

И изобщо не се майтапя. Мисля го сериозно.

Браво.
Alina
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Hi
Abe umni sme nie be, umni sme.... :D :D :D
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
survivor

Мнение от survivor »

Нико, поздравления за шахматиста. Сега пък и аз да те питам. :wink: Моят син също се интересува от шах. Има ли някакви клубове за шахматисти на неговата вързраст? Той е почти на 8 години.
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

survivor написа:Моят син също се интересува от шах. Има ли някакви клубове за шахматисти на неговата вързраст? Той е почти на 8 години.
I az barzam vednaga da ti otgovoria.
Sinat mi igrae6e v U4ili6tnia otbor, no vapreki uspeha si ne e dovolen i pred riska da spre da igrae vaob6te mi se naloji da potarsia drugo miasto. Skoro, mi popadna edin link:
www.echecs.org
3423 rue St-Denis suite 400
Montreal, Qc H2X 3L1
Tel: (514) 845-8352 - Fax: (514) 845-8810

Mislia sled Nova godina da go zapi6a v tozi klub. Ne zabeliazah decata da sa razdeleni vazrastovo, a spored nivoto, no ti porazgledai po-vnimatelno.
Dano sam bil polezen :idea:
survivor

Мнение от survivor »

Niko, mnogo ti blagodarya! Tozi site shte mi svarshi golyama rabota. Pozdravi na badeshtiya Kasparov :wink:
Заключено