Никой нищо неказва за моторите , срещам теми и дискусии относно автомобилите , колко струват , застраховки и т.н. Абе няма ли друг който да обича двете колела ? ха може и четири АТВ-та например
Я да кажат специалистите как стоят въпросите за тези превозни средства , лукс ли е да са си купиш мотор там , тук при мен в Гърция много се карат защото го позволява и климата има голямо търсене и са много скъпи например , Ямаха Екс-Ти 600 в добро състояние , модел 94-95 можеш да намериш около 3000-3500 евро. Има ли места близо до Монтреал например където се събират за мото-крос или просто може да се покара из природата на спокойствие ?
До колкото знам тук застраховките са им много скъпи, защото са рискова група. А и за разлика от Гърция тук мотор може да караш много по-малко дни през годината.
e da tova i az se dosetih imenno zaradi klimata ..i ot poriadaka na kakvi kinti moje da struva mese4nata zastrahovka na edin motor nad 600 cc?
...hm taka kato se zamislia motorna sheina prez zimata i motor prez liatoto ne mi izglejda zle )) abe za vsi4ko reshenia ..az mejdu drugoto zima lete sam si na motora tuk ..viarno 4e zimata ne stiga do -20 gradusa no vse pak e studeno i ima mnogo ama mnogo vlaga ..e ako triabva shte se remotorizirame i shte badem motorizirani samo liatoto kvo da se pravi ..canada iska jertvi
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
az o6te sam v Balgaria ama sam re6il kato doida a tova e skoro da se motoriziram tuk karam Yamaha V-star 1100 i si e karam prez zimata daje na 08 12 si go karah ama padna sniag i sega sam v boxa ya-ka stereo mislia 4e niama da se demotorizira6 ti sam znae6 4e ka4i6 li se na motor trudno se sliza trapkata e goliama a kato ti vleze benzin v kravta vra6tane nazad niama
druje radvam se 4e sashtestvuvash ))
V star e dobra mashina , az poslednata godina iskarah s Yamaha TDR 250 , malko cc no s tezi 53 kon4eta i dvutaktovia dvigatel plius YPVs sistemata za vpompvane na benzin v karboratora i barzoto izhvarliane na izgorialata smet mnogo gusto imashe ta sega go prodadoh i se 4udia dokato si opravia dokumentite i dokato zamina ako zamina zaCanada dali da si kupia edna hondi4ka Steed 600 i da smenia malko endurskia stil ili da iz4akam da vidia kakvo shte stane shte zaminavam li niama li
ama pusto kato ne trae
no vajnoto e 4e bg rokeri vse pak ima i niama da sam sam 4len )
druje ade v canada da si napravim klub za da karame prez po4ivkite v canada namerih niakolko saita za motori i za 2-3000 moje da se kupi strahotna ma6inka. hondata koiato izka6 da si kupi6 mi e lubima ma6inka a i spored moite vpe4atlenia niama po-zdrav motor ot honda. vij na tozi afres http://www.bikesearch.com/ i tuk sa6to http://www.buyitcanada.com/ ima gotini motori.Predi vreme karah Honda Magna 750 vnos ot kanada mnogo zdrav motor i na malko kilometri za vazrasta 1986 -44000 raboti perfektno i ni6to ne e pipano po nego.
radvam se 4e ima motorjii koito 6te hodiat v canada za6toto taia tema e malko 4ujda v tazi severna strana
emi vij interesno moje da stane ako sme i v edin i sashti grad .. da ti kaja 4estno moga da ba4kam nonstop bez po4ivka samo da znam 4e primerno idva edna data v meseca na koiato shte ima sabira4ka i shte se kara niakade na dobar teren ti v koi grad mislish da se ustanoviavash i do kade si stignal s procedurata ? pak kato ima mnogo sniag kazah 4e niamam protiv i motornite sheini ) vapreki 4e s enduro udovolstvieto e goliamo kato e zasnejen terena
anakim написа:az o6te sam v Balgaria ama sam re6il kato doida a tova e skoro da se motoriziram tuk karam Yamaha V-star 1100 i si e karam prez zimata daje na 08 12 si go karah ama padna sniag i sega sam v boxa ya-ka stereo mislia 4e niama da se demotorizira6 ti sam znae6 4e ka4i6 li se na motor trudno se sliza trapkata e goliama a kato ti vleze benzin v kravta vra6tane nazad niama
Na slizane zimata samo tryabva da vnimavash da ne si s4upish neshto, 4e kato zamryznesh samo da se 4uknesh nejde i se troshi!
Ina4e predi nqkolko meseca hodihme s edin frend da mu dirim kola i vlqzohme v edin magazin za dvukolesni! Mmmmm imashe edin 4opar Yamaha - beshe 43 000 pari ama si beshe trepa4 de:)!