ivan1901 най-вероятно до края на седмицата ще имате резултат няма място за притеснение въпреки че знам че не е приятно когато нещо по процедурата се бави е на нас сега ни мъчи защо не идват писмата за визи а то си е в реда на нещата при вас също е така
Най-накрая и на мен ми дойде ОК за медицинските
има ли начин да се разбере дали всичко е ок с останалите документи или нещо си се мотат по подразбиране?
ами искаха ми допълнително инфо/документи за стаж/
аз им казах че при попълването съм объркал датите и си посипах главата с пепел и сега не знам те ОК ли са или нещо ги гложде или ....
АА ясно ами ако са ви искали допълнителни данни преди да получите медицинските мисля че трябва да са ги задоволили а и нали са ви дали ОК трябва вече всичко да е наред
rumys написа:Dnes si polu4ih barkodovete i vlqzoh da si proverq statusa. Pi6e, 4e sa zapo4nali da obrabotvat dokumentite mi na 03 novembre 2005. Tova da go razbiram li, 4e statusa mi e aktiven, i 4e skoro trqbva da polu4a meditzinskite?
Az poluchih barkodovete na 10.11,no pisheshe,che sa izprateni na 31.10.Oshte niamam polucheni medicinski,no chakame.Mojete li da mi kajete kak moga da si proveria statusa,dali e aktiven?
rumys написа:Dnes si polu4ih barkodovete i vlqzoh da si proverq statusa. Pi6e, 4e sa zapo4nali da obrabotvat dokumentite mi na 03 novembre 2005. Tova da go razbiram li, 4e statusa mi e aktiven, i 4e skoro trqbva da polu4a meditzinskite?
Az poluchih barkodovete na 10.11,no pisheshe,che sa izprateni na 31.10.Oshte niamam polucheni medicinski,no chakame.Mojete li da mi kajete kak moga da si proveria statusa,dali e aktiven?