Моля за съвет!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Моля за съвет!!!

Мнение от pantera »

На 09.11.2005год. ,пратихме до Виена документите.
На 22.11.2005год получихме обратната разписка от която разбрахме,че там са ги получили на 15.11.2005г.
Но до днешна дата нямаме никакъв отговор.
Моля кажете ни какво да правим в такъв случай?
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Чакане му е майката....
бъди красив труп!
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Мнение от pantera »

Това го зная,но не ме успокоява.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
todevkalin

Мнение от todevkalin »

Сигурно се е изгубило някъде по трасето.Ние така и не получихме обратната разписка.
Аватар
DIMELBE

ГАДНОТО ЧАКАНЕ И НЕИЗВЕСТНОСТТА

Мнение от DIMELBE »

Здравей, според мен трябва да отправите едно запитване до Виена по мейла за отговор - за да знаете какво да правите. Ние сме пратили документите си почти с вас - на 14.11 и на 28.11 вече имахме отговор, че са получени. От друга страна там не обичат много, много да ги безпокоят и ако искате изчакайте до след коледните и новогодишни празници /защото те още малко и излизат в отпуск/ пък тогава.
Не знам до колко е сигурна пощенската ви кутия също така - ние наехме такава в Централна поща.
УСПЕХ - ДАНО ДЯДО КОЛЕДА ВИ ИЗНЕНАДА С ОТГОВОР СЪВСЕМ СКОРО - ИСКРЕНО ВИ ГО ЖЕЛАЯ, ЗАЩОТО ЧАКАНЕТО НАИСТИНА Е УБИЙСТВЕНО!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Заключено