НЕДЕЛЯ - 18 ДЕКЕМВРИ - СРЕЩА В СОФИЯ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Jeeves

НЕДЕЛЯ - 18 ДЕКЕМВРИ - СРЕЩА В СОФИЯ

Мнение от Jeeves »

Скъпи приятели/съфоръмци/,заповядайте на среща в София 18.12.2005г. мястот пак си е "Дървното" както и масата-срещу камината.
Приятели тези сбирки ги правим за да си помагаме с информация,за да завързваме нови запознанства и евентуално приятелства,да срещаме хора с подобни насоки за своето бъдеще,затова апела ми към вас е да се срещаме.
Интервюто от процеса на процедурата е преломен.Той е онази част,която те прави за един миг най-щатливия човек/не го казвам от опит/Просто тагава виждаш една светлинка в тъмният тунел на българското развитие за последните 12г.Очаква те нов живот-по-труден,но справедлив.
Затова приканвам онези,които им предстои интервю и най-вече онези,които го минаха било то успешно или не-заповядаите на среща.
Разбира се това е по лично желание

ето го и мястото:
http://www.bgmaps.com/services/links/li ... a18f0ff1b7

-ПОДГОТОВКА за второ кандидатстване
Хич не обичам да върша работата на някой друг ;)
Куулколди да не се ослушва ;)
Елате, да поговорим и обсъдим свършилата вече ноемврийско-декемврийска апокалиптична за някои сесия :lol:
Аватар
qbq

Мнение от qbq »

Мерси за поканата, ама картата нещо не ми работи, все ме праща на първа страница на оня сайт с картите. Точния адрес някой не може ли да измисли?

qbq
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Паркът Заимов се намира като тръгнете от паметника Левски в посока - гара Подуене. Ще го видите.
"Дървеното" е в самото начало на парка, близо до него е и заведението "Добро".
Поздрави :lol:
pol

2

Мнение от pol »

che to se iska akal za takova goliamo niashto
gosho- niama prase losho
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi

Мнение от rorcho »

Hi all ! :D

Mnogo iasno che shte se vidim dneska, kakto vinagi shte se veselim :D :D :D

Be happy :D :D :D
Аватар
qbq

Мнение от qbq »

Тъп съм не разбрах от колко е срещата
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

16.30 :beer:
бъди красив труп!
karata
Обратна връзка:

другиа път идвам и аз

Мнение от karata »

здравейте.малко късно узнах за срещата в София,но следващия път ще дойдем с жена ми.ние сме ептен у началото.сега ще подаваме документи.след като господин Слави Трифонов ме уволни от конкурса "народен артист"в петък,нищо вече не ме задържа в тази държава.ако на 25.12.2005 има среща в дървеното ще додим.айде лека седмица...
intiligentin rob. ycelial sled vsiakakvi opiti na bgpravitelstvata. ymee da misli. ima zdravi zubi. goden za eksploatacia. simpati4en.
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща на 08.01.2006

Мнение от galin »

Здравей karata.За съжаление на 25.12 няма да има сбирка-все пак е Коледа,след това и на 01.01.2006 също няма да има сбирка,все пак Нова година е!!! така.че следващата сбирка ще е на 08.01.2006 г. така решихме на днешната сбирка, защото все пак са празници и повечето хора ще пътуват. Но ти не се притеснявай,щом си в началото на процедурата ще имаш достатъчно време да ходиш на срещите и да научиш всичко което те интересува!!! Весели празници!!!!!!!
Аватар
maria.com

Re: Среща на 08.01.2006

Мнение от maria.com »

galin написа:Здравей karata.За съжаление на 25.12 няма да има сбирка-все пак е Коледа,след това и на 01.01.2006 също няма да има сбирка,все пак Нова година е!!! така.че следващата сбирка ще е на 08.01.2006 г. така решихме на днешната сбирка, защото все пак са празници и повечето хора ще пътуват. Но ти не се притеснявай,щом си в началото на процедурата ще имаш достатъчно време да ходиш на срещите и да научиш всичко което те интересува!!! Весели празници!!!!!!!
Хей от колко часа на 08.01.2006 г......? 8)

Весели Коледни Празници! :)
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Както винаги - начало 16.30ч.
Заключено