Скъпи приятели/съфоръмци/,заповядайте на среща в София 18.12.2005г. мястот пак си е "Дървното" както и масата-срещу камината.
Приятели тези сбирки ги правим за да си помагаме с информация,за да завързваме нови запознанства и евентуално приятелства,да срещаме хора с подобни насоки за своето бъдеще,затова апела ми към вас е да се срещаме.
Интервюто от процеса на процедурата е преломен.Той е онази част,която те прави за един миг най-щатливия човек/не го казвам от опит/Просто тагава виждаш една светлинка в тъмният тунел на българското развитие за последните 12г.Очаква те нов живот-по-труден,но справедлив.
Затова приканвам онези,които им предстои интервю и най-вече онези,които го минаха било то успешно или не-заповядаите на среща.
Разбира се това е по лично желание
Хич не обичам да върша работата на някой друг
Куулколди да не се ослушва
Елате, да поговорим и обсъдим свършилата вече ноемврийско-декемврийска апокалиптична за някои сесия
Паркът Заимов се намира като тръгнете от паметника Левски в посока - гара Подуене. Ще го видите.
"Дървеното" е в самото начало на парка, близо до него е и заведението "Добро".
Поздрави
здравейте.малко късно узнах за срещата в София,но следващия път ще дойдем с жена ми.ние сме ептен у началото.сега ще подаваме документи.след като господин Слави Трифонов ме уволни от конкурса "народен артист"в петък,нищо вече не ме задържа в тази държава.ако на 25.12.2005 има среща в дървеното ще додим.айде лека седмица...
intiligentin rob. ycelial sled vsiakakvi opiti na bgpravitelstvata. ymee da misli. ima zdravi zubi. goden za eksploatacia. simpati4en.
Здравей karata.За съжаление на 25.12 няма да има сбирка-все пак е Коледа,след това и на 01.01.2006 също няма да има сбирка,все пак Нова година е!!! така.че следващата сбирка ще е на 08.01.2006 г. така решихме на днешната сбирка, защото все пак са празници и повечето хора ще пътуват. Но ти не се притеснявай,щом си в началото на процедурата ще имаш достатъчно време да ходиш на срещите и да научиш всичко което те интересува!!! Весели празници!!!!!!!
galin написа:Здравей karata.За съжаление на 25.12 няма да има сбирка-все пак е Коледа,след това и на 01.01.2006 също няма да има сбирка,все пак Нова година е!!! така.че следващата сбирка ще е на 08.01.2006 г. така решихме на днешната сбирка, защото все пак са празници и повечето хора ще пътуват. Но ти не се притеснявай,щом си в началото на процедурата ще имаш достатъчно време да ходиш на срещите и да научиш всичко което те интересува!!! Весели празници!!!!!!!
Хей от колко часа на 08.01.2006 г......?
Весели Коледни Празници!
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...