Има ли някой да е живял в ЮАР преди ВАН
Има ли някой да е живял в ЮАР преди ВАН
Разбрах, че има много българи, които са били в ЮАР, преди Канада.Помогна ли ви това при преместването?
IMA LI NIAKOI
POMAGA DA .OT OT EDNO PO TAMNO MNOZINSTVO SE OTIVA NA DRUGO -GALTO DE .T.E. IZBIAGVA SE SHOKA OT GLEDKATA
Re: Има ли някой да е живял в ЮАР преди ВАН
rafta написа:Разбрах, че има много българи, които са били в ЮАР, преди Канада.Помогна ли ви това при преместването?

ако и ска6 да каже6 4е за да ти е по лесно в Канада -преди това трябва да си бил в Иужна Африка- бихме могли да поспорим.
Сигурен сам 4е има и такива които и без да са били втам или кадето е да е по света -пак сте се оправят. и саответно и на луната да си живял-

Няма значение дали си бил точно в Южна Африка, или другаде, но обикновенно има известна полза, ако преди да дойдеш в Канада, си живял известно време извън България. Едно от ползите е, че вече си наясно, че в различните държави нравите са различни и културния шок е по-малък или изобщо го няма. Друга полза може да е, че вече си свикнал да говориш на чужд език и нямаш проблема на много от новопристигналите които в началото, въпреки че знаят езика, не могат да се престрашат да си отворят устата и да го заговорят. Трето, четвърто ... С една дума, веднъж като си имигрирал някъде, вторият път е по-лесно, третия още по-лесно. и т. н. ...bp_de написа:ако и ска6 да каже6 4е за да ти е по лесно в Канада -преди това трябва да си бил в Южна Африка- бихме могли да поспорим

И аз знам няколко български семейства които на път за Канада са "минали" през ЮАР. Ако искаш да ви свържа, обади се като пристигнете във Ванкувър.rafta написа:Ne ne iсkam da kaja, che chovek triabva da e jivial na drugo miasto predi immigrazia v Canada. Prosto nie sme jiveli 2 godini v Johannesburg i tursihme poznati ottam.
Ако пък имаш в предвид конкретни хора, за които знаеш, че са тук, пиши ми на л.б. и може да успеем да ги открием и предварително.

Obey gravity ... It's the law!
VanBC- ако погледне6 ка е поставен вапроса- просто друго не бих могал да отговоря- застот е наблегнато на -това дали помага.- а ина4е се оказва 4е 4овека тарси познатиVanBC написа:Няма значение дали си бил точно в Южна Африка, или другаде, но обикновенно има известна полза, ако преди да дойдеш в Канада, си живял известно време извън България. Едно от ползите е, че вече си наясно, че в различните държави нравите са различни и културния шок е по-малък или изобщо го няма. Друга полза може да е, че вече си свикнал да говориш на чужд език и нямаш проблема на много от новопристигналите които в началото, въпреки че знаят езика, не могат да се престрашат да си отворят устата и да го заговорят. Трето, четвърто ... С една дума, веднъж като си имигрирал някъде, вторият път е по-лесно, третия още по-лесно. и т. н. ...bp_de написа:ако и ска6 да каже6 4е за да ти е по лесно в Канада -преди това трябва да си бил в Южна Африка- бихме могли да поспорим![]()
И аз знам няколко български семейства които на път за Канада са "минали" през ЮАР. Ако искаш да ви свържа, обади се като пристигнете във Ванкувър.rafta написа:Ne ne iсkam da kaja, che chovek triabva da e jivial na drugo miasto predi immigrazia v Canada. Prosto nie sme jiveli 2 godini v Johannesburg i tursihme poznati ottam.
Ако пък имаш в предвид конкретни хора, за които знаеш, че са тук, пиши ми на л.б. и може да успеем да ги открием и предварително.

ина4е ползата от преди6на иммиграция по принцип е полезен-но пак сте кажа 4е си зависи от 4овека.
това е като в ъв всяка свера -опита е полезен з а някои и саответно безполезен -в зависимост от това ка го ползва или дали ваобсте го ползва съответния 4овек.
Ина4е ти желая весела коледа и стаслива нова година