Privet na vsi4ki

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
viksyn

Privet na vsi4ki

Мнение от viksyn »

Privet,

poluchih potvyrjdenie za poluchavane na dokumentite mi , no syshto taka iskaha edin drug dopylnitelen dox, koito tryabvashe da byde izdaden ot NOI za trudovia staj . Dobre che popadnah na svesten chovak v NOI.

Imam dve priatelki , koito sa minali interviuto i na tyah ne sa iziskvali podobno neshto, pone predi da gi odobrayt za interviju.
Chudya se dali ima promyana v procedurata za odobrenie ili e neshto drugo...
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти viksyn :)
Кажи ми моля те, какви точно документи беше приложил за доказване на стажа, за да ти поискат тази допълнителна справка. Заедно с писмото за потвърждаването за получените документи ли получи това тяхно искане? Ще чакам отговора ти. Благодаря предварително 8)
viksyn

Мнение от viksyn »

Zdravei Pcheli4ka,

za da se idade tozi dox ti tryabva trudova knijka + popylnen dokument rabotodatelya na firmata , v koyato raboti6 v momenta / tozi formulyar se kazva YP 30 i se kupuva ot knijarnitzite/.
Ako nyamash trudova knijka, YP 30 tryabva da se popylni ot vsichki tvoi rabotodateli do sega.
I, da , poluchih tova iskane s potvyrjdenieto .

Pozdravi , ako imash oshte vyprosi - pishi
Аватар
miloto
Обратна връзка:

NOI

Мнение от miloto »

Ami moje i da ne se popalva UP 30, zashtoto, ako ne si kazal v rabotata si che zaminavash, niama kak da go vzemesh. A pak az iskah ot rabotata slujebna belejka, kato kazah, che triabva na maja mi, i taka dokazah kade rabotia v momenta.
A pak v NOI mi isdadoha doks. samo za predishnite raboti. I da vi kaja nikoi ne ni e iskal formuliari ot NOI za dokazvane na rabotata.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

И на нас не ни искаха извлечение от НОИ за доказване на трудов стаж. Изпратихме с вторите документи препоръки, служебни бележки и удостоверения от различните ни работодатели, които преведохме и легализирахме. В деня на интервюто ни поискаха само оригиналите на тези документи + трудови, служебни и осигурителни книжки. И така минахме.

Интересно! Дали това не е някакво ново допълнително и задължително изискване, което имиграционните служители вече налагат за доказване на трудов стаж??? :?: :?: :idea: :wink:
Заключено