Пристигна поканата за визи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
nobleman

Мнение от nobleman »

rumys написа:nobleman, коя куриерска служба ползвахте, за да си изпратите паспортите? В писмото-покана за визи имиграционнитте искат да се поемат разходите за връщане от нас. Кога се прави това? Аз платих само едната посока (ползвах СПИДИ), те не ми казаха, че трябва да платя и обратната, т.е. да направя плащането за двете посоки отиване и връщане едновременно. На вас искаха ли ви да правите пълен опис на всеки член от семейството височина и цвят на очите?
Страхувам се точно накрая да не съм направила някой гаф :confused2:
Паспортите ги изпратихме с UPS. Платихме посока отиване, а от там ни казаха, че като пристигнат в БГ тогава ще платим обратния курс.

На отделен лист написахме мерките и теглилките :D ... и цвят на очите на всеки един член (членка :oops: ) от нашето семейство.
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

pismotoooooooooooo

Мнение от Alli@nce »

Chestito i ot nas
nie vse oshte chakame pismoto za vizi :(
radvame se za vsichki vas koito veche ste napat za canada
nadiavam se skoro i nie da se poxvalim
uspex na vsichki :wave2:
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Stoil i Vanya

Мнение от Stoil i Vanya »

Biletite gi platihme. Agencia Happy Travel ni predlojiha nai-izgodna oferta.
Poletat e v 07 4asa sutrinta na 14. 01., za Montreal.
rumys

Мнение от rumys »

Stoil i Vanya, с кои авиолинии ще пътувате?
rumys

Мнение от rumys »

nobleman, благодаря за отговора. Значи всичко е О.К., щом и вие сте направили същото като нас, значи няма "гаф". Само, че в нашето писмо искаха височина и цвят на очите на всеки член от семейството, нямаше нищо за "теглилките" :conf:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Мнение от galin »

Здравейте Stoil i Vanya-предполагам,че ще летите с чехите на 14.01 за Монтреал-аз ще летя също с тях тогава.Ако искате да се разберем пишете ми на лично съобщение за да разменим координати и да си направим групичка в самолета!!!!
rumys

Мнение от rumys »

Galin, ако ни дойдат визите до Коледа може да се организираме да пътуваме и на 14 с вас, стига билетите да не са се изчерпали до тогава :roll:
Иначе в момента в Монреал има сняг 45 см. Вчера и днес летището не е приемало полети. А голямата зима тепърва настъпва там :wink:
Аватар
trans

Мнение от trans »

rumys аз писах да се видим на канадска земя защото си мисля че там щи намерим повече време :lol: :wink:
Хайде чакаме да се похвалите с визи скоро
rumys

Мнение от rumys »

trans, като гледам каъв сняг е навалял, като нищо куриерите ще вземат да закъсат в някоя преспа с визите :plach: . Е, дано скоро ги получим. Аз започнах да стягам вече багажа. То си отнемало доста време. Пера като откачена (одяла) и простирам на вън (живея в къща), та комшиите ми - покрай мен все отбрани люде (депутати, дипломати и т.н) вече ми лепнаха "жълтата книжка" :D .
Аватар
trans

Мнение от trans »

Леле rumys браво на теб
А съседите ти какво са се зачудили не са ли чували за "голямото предколедно пране" :lol: :lol: :rotaeye:
rumys

Мнение от rumys »

trans, то е ясно - всички перем, ама мойто - аз си изпрах къщата :rotaeye:
Заключено