Vapros-Pismo za viza

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bul

Vapros-Pismo za viza

Мнение от bul »

Vijdam 4e dosta hora ve4e sa polu4ili pisma za viza.Ne sam platil taxata za viza.Dali da 4akam pismo za viza i posle da plashtam ili parvo triabva da platia.Ot MOM kazvat 4e dokumentite mi sa odobreni i da o4akvam pismo za viza.
nobleman

Мнение от nobleman »

Аз лично не чаках да го получа.
Платих и пратих синия отрязък от банката до Букурещ и две седмици по-късно получихме писмото-покана!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Ние също не сме платили таксата за визи. Ще я платим, когато дойде писмото за визи. Въпрос на личен избор е дали сега ще я платиш или като получиш поканата за визи.
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Писмото-покана е стандартно. В него има няколко позиции с документи, които трябва да изпратиш заедно с паспортите. Ней-често са отметнати - по два броя допълнителни снимки, надписани отзад и - документ за платена такса-визи /на гърба на синята бележка от Юнион банк задължително напишете имената на всички членове на семейството!/. Така че спокойно можете да ги платите и тогава, хората са предвидили че това е последния възможен момент. Ние също ги платихме тогава!
bul

Мнение от bul »

Blagodaria na vsi4ki, koito mi otgovoriha ! :beer:
Заключено