Security System Company

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mirag

Security System Company

Мнение от mirag »

Здравейте,
тъй като съм съвсем нова тук, искам да ви попитам как сте решили въпроса относно сигурността на дома ви. Освен застаховката на дома, до колко е необходим абонамент към Security System Company. Коя такава евентуално ползвате, цени и тнт. Аз живея в Онтарио.
Veliko

Мнение от Veliko »

Мира, да не си объркала Онтарио със София :lol: , какви секюрити, кви 5 лева, живей спокойно и не бери грижа. Да не живееш случайно в някой неподходящ торонтски квартал,, :lol:
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Security System Company

Мнение от VanBC »

mirag написа:... Освен застаховката на дома, до колко е необходим абонамент към Security System Company...
Ползата от такъв абонамент е почти нулева. Ако ти се задейства алармата, секюрити компанията се обажда на полицията. Полицията обаче знае, че 95% от алармите са фалшиви и се появява на адреса когато има път нататък - обикновенно след час-два, а понякога въобще не се вясва докато собственика не се обади лично от местопроизшествието да потвърди, че къщата му е разбита. Инсталацията на аларма само по себе си е полезно защото от една страна ти намалява застраховката, а от друга - пищялката притеснява крадците и ги кара да бързат, т.е. не им дава време да преровят всичко бавно и методично :wink:. Единствената реална полза от абонамент към секюрити компания е, че ще ти се обадят на теб и ще те предупредят, че ти се е задействала алармата, та да не се шашнеш много като се прибереш и намериш вратата разбита.
Obey gravity ... It's the law!
mirag

Мнение от mirag »

Aми аз даже не съм в Торонто, а в малко градче, бих казала доста спокойно. Ама е чужда държава, не знам как стоят нещата. Ако реша да отида на почивка за месец или до БГ, къщата ще е празна. Това няма да е трудно да се разбере от този, който се интересува от празни къщи :) И тогава, мисля си аз "ела да видиш" :).
bp_de

Мнение от bp_de »

Споко - ако са те наро4или - няма спасение-така 4е и 5 аларми да сложи6 - нула ефект.
-аз састо бях 6а6нат от факта 4е има такива кражби -по4ти састата история като в Бг - ама това е положението.
Препора4вам ти да ра6и6 проблема както в БГ- саседите стават свои хора - и се задеиства системат а- аз на теб -ти на мен. :D :D :D
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Alarma

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Alarmata daze moze da ti sazdade dopalnitelni glavobolja i razhodi.
Kogato ti ja instalirat plstas za rabotata toest chasove rabota na tehnika.
Equipmenta ti go davat uz bez pari no toi e vkluchen v tsenata na mesets kojato plastas da kazem 25 - 30 dolara na mesets tova e razumno za domasna alarma.

Sega ot kade idvat glavoboljata i razhodite.
Znam go ot lichen optit v magaziina si imam alarma.

Ponjakoga alarmata se zadeistva bez da ima kradtsi.
Takiva primeri sa njakoi natisne po silno vansnata vrata, pri silen vjatar natiska varhu pozoretsa moze da zadeistva alarmata.
Ako tragne pozarnata alarma sas zvanets i tja moze da zadeistva ohranitelnata.

V kraina smetka ti se obazdat ot tsentara za nabluedenie i te piatat kakvo iskas da pravis. Predlagat tehni sluziteli da idat i da vidjat, drugi koito sa po malki firmi ili mnogo goljaami kato ADT i njamat sluziteli prastat politsjata.

V kraina smetka ti prtastat edna faktura che im dalzis 60 - 75 dolara za otivaneto i ogleda na tvojata kasta.
Moze i da otkazes, da ides sam za da vidis che v 90 % ot sluchaite njama nisto.
No povecheto hora si imat rabota i izbirat politsia ili ohraniteli. Ei taka izkarvat pari ohranitelite.

Sluchva se i da ne si nablizo da si v drug grad za weekend i togava ne mozes da ides. Sasto prastat politsia ako ne te namerjat na tel. koito si posochil. Moze da njamas signal ako e mobilen ne gi interesuva.

Pri men v magazina ima edna miska kojato mi trovi zivota. Samo da ja hvana neja. Mamka i.
Vse posred nost se razhozda i zadeistva alarmata.
Dosega mi struva sigurno 500 $.

I tova nesto go ima v igrata.

Pozdravi

Hullboy
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

по добре си вземи застраховка и куче

аз в компанията имам аларма и е голямо главоболие...не ти трябва
ако си в малко градче питай съседите,

цялата тази патардия около алармите и кражбите се раздухва от самите алармени компании
скъпите са ок но са слъпи а ефтините са по телефонната линия и крадците лесно режат жицата
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: Alarma

Мнение от VanBC »

hullboy написа:... Pri men v magazina ima edna miska kojato mi trovi zivota. Samo da ja hvana neja. Mamka i.
Dosega mi struva sigurno 500 $...
Каква е тая мишка :shock:, да не е някой мутант :D? Инфрачервените датчици, ако са свестни и правилно настроени, не трябва да реагират на нищо което не е по-голямо от котка ... :beer:.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Изображение

:)
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Alarma

Мнение от hullboy »

Zdrasti

Ne znam ne sam ja vizdal, znam che ne e ot chovek, hodil sam lichno i njama nikoi v magazina.
Tova e objasneniieto na ohranitelite, nai verojtno njakakvo zivotno kazvat, moze i da e plah ne znam.

Pozdravi

Hullby
Nadi a

Re: Alarma

Мнение от Nadi a »

VanBC написа:
hullboy написа:... Pri men v magazina ima edna miska kojato mi trovi zivota. Samo da ja hvana neja. Mamka i.
Dosega mi struva sigurno 500 $...
Каква е тая мишка :shock:, да не е някой мутант :D? Инфрачервените датчици, ако са свестни и правилно настроени, не трябва да реагират на нищо което не е по-голямо от котка ... :beer:.
:lol: Явно някои си отглеждат не домашни, а фирмени любимци :rotfl:
Обемен датчик може да се задейства и от паяк :metro:
Ако искаш да прегърнеш света - купи си глобус!
Заключено