Tutankamon написа:MrGeek, az o4akvah, 4e ti shte znaesh, za kakvo stava vupros kato cvialo, no se okaza, 4e ne si naiasno mai s mnogo neshta:):):)
Ami sorry, infoto, koeto az davam ne e novo, no iavno mnogo ot bulgarite tuk v toia forum niamat predstava vuobshte ot mnogo neshta c CANADA:):):)
Муми, недей толкова да очакваш. Очакването е загубено време и мъчителна работа. Някои нервно очакват редовната менструация на приятелката си, но понякога без успех.
Иначе доста сме заблудените овчици, да ти кажа. Добре че го има твое фараонско светейшество да ни отваря очите, че направо сме за оплакване.
survivor написа:Мдам, виждам че много хора са се ориентирали правилно От 56-имата души, явили се на тест за канадско гражданство във франкофонски Монреал, едва трима си правиха теста на френски. Та с цялотоо това финансиране, с цялата тази езикова политика... трима от 56...
От тази анкета нещо не разбрах...
Време ли е за честитки на Сървайвър
Igor написа:
От тази анкета нещо не разбрах...
Време ли е за честитки на Сървайвър
Ха честито!
Мерси Игор, да ти се връща В интерес на истината всички 56 минаха теста, и то наистина е трудно да не го минеш при въпроси като "Коя е датата на националния празник на страната" - да избереш от 4 възможни отговора, и кой е премиерът на Канада - пак 4 възможни отговора. Е, за тези на които им предстои, да имат предвид че задаваха и въпроси като "Кои провинции са основали Канада" и "В кой сектор работят най-много канадци", така че прочетете си все пак книжката, която ще ви изпратят.
А колко са въпросите ,че май ще трябва и аз да ходя скоро да ме тестват ставам ли за канадец или не А ти кога подаде док.,та толкова бързо теизвикаха,аз чета в инструкциите им от 12до16месеца.
bateto написа:А колко са въпросите ,че май ще трябва и аз да ходя скоро да ме тестват ставам ли за канадец или не А ти кога подаде док.,та толкова бързо теизвикаха,аз чета в инструкциите им от 12до16месеца.
Въпросите са 20, а трябва да отговориш минимум на 12. Дават ти половин час, ама за повече от 5 минути ще ти е трудно да свършиш. Докато изтече изпита, вече дори бяха успели да проверят тестовете
Подадох през март и очаквах да стане през лятото другата година. Сега може и да е заради наближаващите избори, ама бях намерила един форум, където различни хора си пишат датите, та общо-взето е така - подалите пред февруари са ги викали през ноември.