На 18.12 от 18h в АЛБА. Освен това има идея да си направим Коледно Парти,нещо по-различно, по-весело, както лятото ходихме на плаж и на зелено , ееех , хубави спомени... А къде и кога ще решим на срещата. И нека идеите бъдат повече от хората...
Абе Ноти-Ноти, няма проблем, ще съм на линия. Ама за Коледното парти не знам дали ще сме тук. Дали ще има и от тези, дето бяха на срещата на 04.12.2005? Я този организатор на срещата от 04.12.2005 (май, че беше Рорчо) да се яви на 18.12.2005 да се видим . Нещо много организатори станаха и много срещи )))То не че има нещо лошо
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
PoLuX, аз и без това съм на Вие с алкохола и по жени не ходя, само цигарите съм научил, обаче имам намерение в Канада да пристигна като непушач. Да му се невиди, без пороци - ще видим какво ще излезе... В неделя ще се почерпим, пък да става каквото ще.
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Zdraveite na vsichki. Mislq da karam napravo, az znam za tozi chat ot 2 dena tova e vtoroto saobshtenie koeto pisha tuk. Iskam da doida na sreshtata no mi e malko guzno, zashtoto nepoznavam nikogo. Imam mnogo vaprosi no mislq che shte se izqsnqt v nedelq. Az shte doida no kak da vi poznaq vsichki.
Няма от какво да ти е гузно пич. Фаштай се и идвай. Колкото повече толкоз по-добре.
Обаче нямаме дядо Коледа. Предлагам Рорчо да е дядо Коледа
който го познава знам че ще е съгласен