Хайде да направим среща във Варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Notia

Хайде да направим среща във Варна

Мнение от Notia »

На 18.12 от 18h в АЛБА. Освен това има идея да си направим Коледно Парти,нещо по-различно, по-весело, както лятото ходихме на плаж и на зелено :), ееех , хубави спомени... А къде и кога ще решим на срещата. И нека идеите бъдат повече от хората... :) :beer:
... от време на време ми е интересно да играя :)
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

Абе Ноти-Ноти, няма проблем, ще съм на линия. Ама за Коледното парти не знам дали ще сме тук. :) Дали ще има и от тези, дето бяха на срещата на 04.12.2005? Я този организатор на срещата от 04.12.2005 (май, че беше Рорчо) да се яви на 18.12.2005 да се видим :). Нещо много организатори станаха и много срещи :))))То не че има нещо лошо :D :D :D
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
dean

Мнение от dean »

здравейте и аз съм на линия за срещата в неделя виждам че danail имат повод за празнуване за успешните медецински ЧЕСТИТО
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

Мерси,но както казах - докато не си видя визата в паспорта никакво напиване :D :D :D Обаче ако всичко си дойде на мястото - маааалллиииии :beer: В неделя съм в АЛБА.
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Danail, пий сега докато е време :-) няма защо да си слагаш сам ограничения - като дойдеш тук условията ще ти наложат достатъчно :-)
flyfish

Мнение от flyfish »

Nazdrave i ot men!!!Vesela i shtastliva Koleda i NOva godina sus mnogo sniag.Tuk v Brazilia e liato i hodom na plaj :lol:
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

PoLuX, аз и без това съм на Вие с алкохола и по жени не ходя, :D само цигарите съм научил, :( обаче имам намерение в Канада да пристигна като непушач. Да му се невиди, без пороци - ще видим какво ще излезе... :D :D :D В неделя ще се почерпим, пък да става каквото ще. :beer: :beer:
Milen Velikov

Мнение от Milen Velikov »

Zdraveite na vsichki. Mislq da karam napravo, az znam za tozi chat ot 2 dena tova e vtoroto saobshtenie koeto pisha tuk. Iskam da doida na sreshtata no mi e malko guzno, zashtoto nepoznavam nikogo. Imam mnogo vaprosi no mislq che shte se izqsnqt v nedelq. Az shte doida no kak da vi poznaq vsichki.
TheBulls

sreshta

Мнение от TheBulls »

Няма от какво да ти е гузно пич. Фаштай се и идвай. Колкото повече толкоз по-добре.
Обаче нямаме дядо Коледа. Предлагам Рорчо да е дядо Коледа :)
който го познава знам че ще е съгласен :)
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

И аз съм за Рорчо :) :) :) :lol:
borsay

hi

Мнение от borsay »

vesseli praznizi i prav e ..., piyte dokat ima, ne 4e tuk nyama, ama drugo si e da se nakarkash po nashemu. e sled tuy moze da ti e guzno milene :)
Vodolei

Мнение от Vodolei »

Jeeves, ти да не си чешки възпитаник? Питам заради мотото ти "Алкохолът в малки дози е полезен във всякакви количества." :lol:

Или не знаеш от къде е това велико изречение? :wink:
Milen Velikov

Мнение от Milen Velikov »

Na 18.12. Shte reche v nedelq ot 18 vecherta. Nqkoi vav foruma kaza sutrinta????
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Аз съм "РОДОПСКИ" възпитаник... пред балканджиите в Родопите, никой не важи :lol:
TheBulls

Мнение от TheBulls »

Неделя вечер - 18:00 на 18.12. Само уточнявам. Jeeves, дано дойдеш да се запознаем и да обсъдим това за алкохола в малки чашки и големи количества. :beer:
Заключено