Иване, как можа така жестоко да ни обидиш. От името на създателите на сайта изказвам несъгласието си с тези гнусни инсинуации и държа на извинение от твоя страна в посочена от нас кръчма, в удобно за тебе време...в противен случай ти си един най-обикновен Хайдук
Plamen написа:Иване, как можа така жестоко да ни обидиш. От името на създателите на сайта изказвам несъгласието си с тези гнусни инсинуации и държа на извинение от твоя страна в посочена от нас кръчма, в удобно за тебе време...в противен случай ти си един най-обикновен Хайдук
Аз сметам, че на моето изказване требва да се гледа положително... Не може така прибързано да се обсъждат сериозни неща... Нека да не търсим конфликти и да оценяваме положителното... Сега на нас ни требва положителна оценка на развитието...
Ликът ми отново се появи, след малка моя намеса, с която неизвестните сили бяха победени и мирът в галактиката отново се възцари.
Удобно за мен време за работно посещение в кръчма е в интервала 0-24ч.
Надявам се да се вместите в доста тесния часови интервал.
И нека не забравяме, че слънцето залязва, но в кошара не вкарва, както и че който се смее последен, сам пада в него!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Silite na mraka pak se iziaviha Hayduche, fizionomiata pak ti izchezna
ama free.evro.net e leko nevidimo izvun Bg pone taka si mislia taka che izberi neshto drugo ako si tvurdo na bg sitove izberi top.bg ili geocities.com za izvun chujbina stava super lesno. dori bez da iskash shte go napravish .
Ssttoo, да не решат хората, че сме гаджета...
Няма проблем, нещо е станало с предишния сайт, но вече всичко е оправено.
Как е времето в Канада? Тук днес беше жестоко, почти пролетно...
Поздрави!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Няма проблем, пак съм видим...
Я да пием по една !
Ok Gledaj si se, ne znam dali me razbra kakvo ti kazvam i zatova shte go povtoria za posledno. Ti si v Bg a free.evro.net maj samo ot tam se vijda, zashtoto az ne te vijdam, siguno i drugite ne te vijdat (izvun Bg),ama ako te kefi da si se gledash sam, karaj da furfi shte go prejiveia bez fizionmiata ti izvestno vreme .
shnorhela написа:Ok Gledaj si se, ne znam dali me razbra kakvo ti kazvam i zatova shte go povtoria za posledno. Ti si v Bg a free.evro.net maj samo ot tam se vijda, zashtoto az ne te vijdam, siguno i drugite ne te vijdat (izvun Bg),ama ako te kefi da si se gledash sam, karaj da furfi shte go prejiveia bez fizionmiata ti izvestno vreme .
А, как така без физиономията ми, веднага ще взема мерки - ще си я изпратя на Ssttoo, да я тури човека във Форума...