С няколко думи понеже не сме яли цял ден искам да изкажа невероятното си недоволство от една 60 годишна канадка!
Жена ми-водещ кандидат с 15 год.тр.стаж,2 деца,и аз....
та с няколко думи-
намен ми зададе точно 3 въпроса а именно какжо точно съм работил в каб.ТВ,после какво се продава в магазина в който работя сега и колко часа работя на ден и ...край-пове4е ни6то-аз и отговорих.
с жена ми се заяде за работата,която работи сега-нямало такава в Канада!на английски пита само нея-как се казва и на колко години е-естествено жена ми отговори!без подробностти какво искам да ви кажа:
ПОНЕЖЕ НИ ОДРЯЗА НАЦЯЛО И НИ ДАДЕ ЛИСТ С ТОЧКИТЕ(МОЖЕ БИ КОЙТО МИНАВА НЕ МУ ГО ДАВАТ) ТА КАКВО 4ЕТЕМ:
ЖЕНА МИ ЗА 2 ИЗРЕЧЕНИЯ ПО АНГЛ. ОЦЕНКИ 1 И 1!!
АЗ ЗА 3 ТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ КОИТО МЕ ПИТА ПО ФР.И И ОТГОВОРИХ СЪЩО 1 -1
махна 8 точки на жена ми ,писала е точки за мотивация и знания за Кебек-без да е задавала тия въпроси?
ИМА И ДРУГИ НЕЩА ,НО НЯМА СМИСЪЛ ДА ГИ ПИША!
ДНЕС В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ АЗ ВИДЯХ ЕДНА ЧУЖДА ГРАЖДАНКА ДА СЕ ПОДИГРАВА С НАС ,ДА СЕ ДЪРЖИ НАГЛО А КАК СЕ ДЪРЖИ С ПРЕВОДАЧКАТА(тя е стабилна)...НЯМАМ ДУМИ
НЕЗНАМ КАКВО СТАНА ДНЕС-ИМАМ ЧУВСТВО ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВАШЕ СПЕШНО ДА СКЪСА НЯКОЙ И СЕ ПАДНАХМЕ НИЕ!
искам да попитам има ли някой в подобно полойение сега или в минало интервю-говоря за окончателен отказ,понейе в док.които ни даде "БАБЕТ" има едно ,което гласи че може в 90 дневен срок да се оспори от нас това интервю като иам адрес в МОНТЕРАЛ

И УСПЕХ УТРЕ НА ТИЯ КОЙТО СА на инт.