Здравейте! Аз изпратих моите на 30.11 (получени са там на 2.12) и се чудя има ли други като мен и дали са получили писмо от Виена вече?! Знам че е рано още, но все пак съм любопитна..
Хаиде покажете се!!! и пишете
Ние също много се притесняваме,защото сме ги изпратили на 9.11,а до сега имаме само обратна разписка от ,която разбрахме,че там са ги получили на 15.11.
Посъветвайте ни какво трябва да правим в такъв случай.
Има ли вероятност да е изгубено писмото по пътя.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
pantera, очаквайте до края на този месец писмо, в което да Ви уведомят кога евентуално ще бъдете поканени на интерю. Те ще Ви напишат, че ще разгледат вашите документи и ако вие покривате техните изисквания ще Ви поканят първата или втората половина на 2006 г. Ще Ви помолят до тогава да не ги притеснявате и т.н., останалото е формалности. Около месец и половина - два след първото писмо, ако са Ви удобрили ще Ви изпратят писмо - покана. В което ще Ви помолят да се явите в еди кой си ден , в еди колко си часа на Московска 9. Ще Ви помолят също да си носите оригиналните документи и т.н.
Пожелавам Ви УСПЕХ!
ние ги изпратихме на 19.10( получихме потвърждение-5.11.), и чакахме дата за интервю, но вместо това ни изпратиха писмо, с което ни дават срок от 1 година да им представим документ за френският, въпреки, че аз съм водещата и съм писала ниво7/7, висше, с дете и вообще ....Просто много ни объркаха, а уж увеличили квотата и съкратили процедурата.Но все пак-НАДЕЖДАТА КРЕПИ ЧОВЕКА.ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ
Тази статистика е много интересна и съм много благодарна на участвалите в нея: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=16670
и...невярвам да сме толкова малко все пак
кажете ми кога е вероятно да бъде първата сесия с интервюта догодина
Около месец и половина - два след първото писмо, ако са Ви удобрили ще Ви изпратят писмо - покана. В което ще Ви помолят да се явите в еди кой си ден , в еди колко си часа на Московска 9. Ще Ви помолят също да си носите оригиналните документи и т.н.
Аз съм изпратил документи на 01.09.2005 и получих отговор, че интервюто ще е евентуално в първата половина на 2006, но все още нямам покна.Вече минаха 3 месеца, нормално ли е това ?
февруари - март ще има разяснителни срещи със служители от офиса във Виена- в София, Пловдив, Варна и Бургас .
Твърде вероятно е след тях да почне и новата сесия интервюта.
По това, което съм чела из форума съм забелязала,че ако сесията е март-април /както се очертава вече/, то писмата с поканите ще ни пристигнат януари месец. Така, че няма място за притеснения /надявам се де/.