На 6. 12. 2005 са го изпратили, днес на 14. 12. то вече е в ръцете ми .
Пожелавам на всички, които очакват, скоро и при тях да се усмихне щастието.
ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ!
Rymus, честито и на теб . Вие бяхте ли платили таксите за визи или сега ще ги плащате? Виждам, че ние сме горе-долу с вас, но не сме получили писмо за визи. В петък им изпратих личните карти, които ни поискаха, дали това е причината да нямаме писмо за визи?
rumys написа:На 6. 12. 2005 са го изпратили, днес на 14. 12. то вече е в ръцете ми .
Пожелавам на всички, които очакват, скоро и при тях да се усмихне щастието.
ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ!
И на нас са го били изпратили на 06.12. :nenam: !
МНОГО се радвам за Вас . Честото и...пращайте паспортите :krila: .
Вчера аз го сторих и се надяваме днес , най-късно утре заран, да пристигнат в Букурещ.
Здравейте! Благодаря на всички Ви!
Anik, ние си платихме визите още с плащането за обработка на мед. док. Мисля, че много скоро и вие ще получите поканата. Знам, че около вас имаше някакви формалности с адресната регистрация (конжуан)?
Nobleman, аз също като теб съм много експедитивна, действам бързо и още днес си изпратихме паспортите. Дори си резервирахме самолетните билети. Вие кога смятате да пътувате?
Trans, с теб най-много съм общувала и си ми много, много скъпа. Желая на теб и твоето семейство бърза покана за визи.
Neli, благодаря ти! И на теб желая много скоро да получиш своята покана.
Grobari, благодаря и на Вас!
trans, благодаря отново за топлите пожелания.
Резервирахме си билети за 28.01.2006. Избрахме да пътуваме с чехските авиолинии, защото единствено още те не са променили килограмите, остават ги 2х32 на човек. Иначе идеята ни беше да пътуваме с бритиш. При тях полетите са ежедневни и с нощувка. В Лондон имаме приятели и искахме да използваме да се видим с тях, но уви никак не ни устройват килограмите, които бритиш са приели 2х23. Имаме доста багаж и не ми побира умът какво ще мога да взема с тези ограничения
А за виждането защо да не се видим и тук? Кой е казал, че трябва да чакаме в Канада да го направим.
rumys написа:Nobleman, аз също като теб съм много експедитивна, действам бързо и още днес си изпратихме паспортите. Дори си резервирахме самолетните билети. Вие кога смятате да пътувате?
Смятаме живот и здраве да отлетим към 14.01.06 :krila: .
Ние също сме ги резервирали, само чакаме визата, за да ги платим.
4estito na vsi4ki, polu4ili pismo za vizi!!!
4uvstvoto e strahotno . Pojelavame po-natata6en kasmet v Canada. Kakto se kazva Nova godina, nov kasmet.
Nie 6te patuvame na 14. 01. 2006 g., sabota, s KLM. Ako ima niakoi drug, mojem da napravim grupi4ka.
Здрасти наборе (nobleman)- хайде пак честито за писмото и дано скоро си получите визите!!!!! :beer2: :drink: Гледам,че смятате да летите на 14.01 ,аз също летя тогава, но с чехите. Та в тая връзка ние с тебе можем и да успеемда се запознаем на българска земя,ако се засечем на летището!!!!
П.С.: Моля ако някой друг лети на 14.01 с чехите да свирка,да си направим и ние една групичка!!!!!!!1 :tuut:
galin написа:Здрасти наборе (nobleman)
Гледам,че смятате да летите на 14.01 ,аз също летя тогава, но с чехите. Та в тая връзка ние с тебе можем и да успеем да се запознаем на българска земя,ако се засечем на летището!!!!
Привет и на теб !
Полета е в 6 сутринта, така че ... :nenam: кой знае? може би ще се видим!!! Ако ли не, пии една бургаска ракия .
nobleman, коя куриерска служба ползвахте, за да си изпратите паспортите? В писмото-покана за визи имиграционнитте искат да се поемат разходите за връщане от нас. Кога се прави това? Аз платих само едната посока (ползвах СПИДИ), те не ми казаха, че трябва да платя и обратната, т.е. да направя плащането за двете посоки отиване и връщане едновременно. На вас искаха ли ви да правите пълен опис на всеки член от семейството височина и цвят на очите?
Страхувам се точно накрая да не съм направила някой гаф :confused2: