Zdraveite vsi4ki !
Moje i da e glupav vapsosat mi, no znae li niakoi kade moga da si smenia razvalen tsip na pantalon? Niakoi da e imal podoben probelm? Na shiva4ka ili v atelie da otida, niakavi idei?
Blgadaria vi predvaritelno!
Здравей,аз съм тясно специалзирн по подмяната на ципове,жартиери,корсети и други подобни по деликатни аксесоари.За да приема офертата моля напиши размерите на антропологическите си дадености за да си изработя план и стратегия по евентуалният им ремонт или подмяна.
Също така ,че фирмата работи много акуратно,с цел избягване на всякакви инфекции и други нежелани последици от убождане ,надраскване и др. използваме подходящи според нуждите на клиента напръстници по размер,цвят и аромат.
agnesa terzyiska написа:Zdraveite vsi4ki !
Moje i da e glupav vapsosat mi, no znae li niakoi kade moga da si smenia razvalen tsip na pantalon? Niakoi da e imal podoben probelm? Na shiva4ka ili v atelie da otida, niakavi idei?
Blgadaria vi predvaritelno!
ami v BGto ne znam no tuk move da otidesh na koreiski dry cleaning magazin
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Кольо,ами не знам те корейците с тези малки шевни машини дето оперират да ли ще се справят с ремонта на един здрав български цип/цип или зип се пише правилно/