Тия във Виена въобще работят ли?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
KVAZAR

Тия във Виена въобще работят ли?

Мнение от KVAZAR »

Чета във форума хорицата си пращат първите документи и след 20-30 дни получават писмо от Виена - еди коеси полугодие ще сте на интервю! Да ама аз изпратих моите документи на 05.10.05 , според обратната разписка са ги получили в Виена на 07.10.05 , а към днешна дата 11.12.05 аз все още нямам "ни вест ни кост " . Започвам да се паникьосвам , е наел съм пощенска кутия ,но знам ли -да им вярвам ли на пощите?Дали са получили документите и таксата, а дали набирам достатъчно точки ? Въобще ще ми гръмнат бушоните !!! Днес ми хрумна идеята да им пратя писмо , да ли е добра идея да ги безпокоя ? Имам голяма нужда от СЪВЕТ , МНЕНИЕ или СПОДЕЛЕН ОПИТ ! :?
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Мисля, че е добре да им драснеш един е-mail или едно писмо, за да знаеш дали документите, наистина са пристигнали при тях и да ти е спокойна главата.
Успех :thumbsup:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Верно, верно, но много вероятно е писмото от тях да е загубено някъде по трасето. Случвало се е и на хора, наели пощенски кутии. Спок :lol: Но, драсни мейл, за да се успокоиш :lol:
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

С днешна дата става ясно, че "тия" във Виена май работят, и то доста усърдно и подробно разглеждат кандидатурите.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ И СКОРОШНИ ДАТИ ЗА ИНТЕРВЮТА!
:nlo:
бъди красив труп!
nobleman

Мнение от nobleman »

Аааа, работят хората, работят...

Ето при мен как стоят нещата и дано Ви успокоя.
На 15.12.04 - подадени документи във Виена;
На 05.01.05 ( 07.01.05) - изпратено от там (получено при мен) писмо, с което ме уведомяват, че са получили документите и ПАРИТЕ и бля-бля... обичайните приказки.
На 22.03.05 (28.03.05) - изпратено от там (получено при мен) писмо, с което ме уведомяват, че ме канят на интервю с НАСРОЧЕНА ДАТА. Молят да потвърдя датата (по факса)!!!

Така че СПОКО!!!! Всичко ще пристигне.... търпение му е майката!
lilava

Мнение от lilava »

Явно работят, защото аз пратих моите документи на 23.11.2005 и днес 12.12.2005 получих от тях потвърждение и евентуална покана за интервю през първата половина на 2006.
Също съм с наета пощенска кутия; използвах препоръчено писмо с обратна разписка, която тъй и не дойде.
KVAZAR

Мнение от KVAZAR »

:) Много благодаря за поткрепата . Но някой може ли да ме светне за имейла на който да им пиша , имам предвид посолството във Виена ? :?: Между другото поздрави на всички от слънчевия Петрич .
rumys

Мнение от rumys »

Комуникирала съм с тях на този mail:
bucharest-immigration@international.gc.ca
A това са техните официални сайтове:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuropa/romania
http://www.cic.gc.ca
Успех, и дано всичко при теб е О.К.
lilava

Мнение от lilava »

e-mail: biqvienne@micc.gouv.qc.ca- на офиса във Виена
rumys

Мнение от rumys »

Az imam faksa vyv Viena: 43 1 531 38 3443
Stava byrzo i sigurno e 4e 6e go polu4at.
Заключено