...
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Но цоммент брат ми Бозо, последен рунд - държавата и всичко останало срешу изстрадалия български народ. Досега от 44 г насам всяка година по една точка нанася без почетен отговор, само 97г(не си я спомням точно) успя да нанесе две, връщайте се "патриоти", държавата има нужда от вас и ако сте припечелили нещо поече в омразната чужбина не забравяйте да го донесете.
Abe, man, nie sme govorili zatova, az poradi taya prichina ne cheta bg novini, shtoto samo gadosti stavat iz taya strana. Samo che s tova zemetresenie se shashnah, shtoto imam blizki vav Varna i Provadiya. Shte vrtya telefoni tonight, to se e vidyalo. I kato hvrlih edin pogled iz komentarite samo izcepki, sporove ot tipa, koy bil selyanin, koy grajdanin... abve bugarska rabota! May Varna naistina tryabva da stane nezavisima drjava! 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

-
- yaiuat
- Обратна връзка:
По рано нали имаше едно куклено шоу "Пипе" правещо бг политиците ни на палячовци ама въпреки големия интерес към него то изчезна от екрана. Чудя се защо някой не го направи пак.
Че то и нещо като лека диктарура става вече. Щото то на следващите избори ще направят гласуването задължително, както в Гърция. Иначе ще дойдат на власт с 25%
И какви представители на народа ще са тогава..!? Май никакви. 
Че то и нещо като лека диктарура става вече. Щото то на следващите избори ще направят гласуването задължително, както в Гърция. Иначе ще дойдат на власт с 25%

Тъй като се написа по-горе за увеличение на цени, ще спомена и аз нещо от моето преживяване по магазините.
Това не е просто увеличение на цените по коледа, това е едно огромно увеличение. Разходихме се снощи по магазине в София - търсех си жилетка, нали са модерни в момента, но останах втрещен от цените. За някаква си немаркова, нормално хубава жилетка - около 80 лева. Направо ужас. Ако човек иска маркова от Levi's - около 150 лв, от TomTailer - 120 лв. И най-голямото притеснение е че хайде ще прежали човек 80 лв. за жилетка, но не се знае какво качество е!!
И такива неща
Това не е просто увеличение на цените по коледа, това е едно огромно увеличение. Разходихме се снощи по магазине в София - търсех си жилетка, нали са модерни в момента, но останах втрещен от цените. За някаква си немаркова, нормално хубава жилетка - около 80 лева. Направо ужас. Ако човек иска маркова от Levi's - около 150 лв, от TomTailer - 120 лв. И най-голямото притеснение е че хайде ще прежали човек 80 лв. за жилетка, но не се знае какво качество е!!
И такива неща
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ах, този Симеон...
Но какво повече искаме - нали управниците са огледален образ на народа...
Жив и здрав да е човека, наследи бай Тошо като шоумен номер 1 в БГ...
Ха
!
Но какво повече искаме - нали управниците са огледален образ на народа...
Жив и здрав да е човека, наследи бай Тошо като шоумен номер 1 в БГ...
Ха

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не си много прав, приятелю Боцо, за плъховете де!
Те ще си останат тука заедно с другите гризачи, плодовете и зеленчуците!
Нали се сещаш - Киро Плъха, Кольо Кивито, Сашо Джинджифила и т.н.
'бал съм ге, да седят тук, само да не ходят подир нас!

Те ще си останат тука заедно с другите гризачи, плодовете и зеленчуците!
Нали се сещаш - Киро Плъха, Кольо Кивито, Сашо Джинджифила и т.н.
'бал съм ге, да седят тук, само да не ходят подир нас!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Има ги тези нови модели българи... Заради тях трябва да си ходим оттук...
А защо ми е изчезнал аватара - ами не знам, проверих си на страницата със снимките ни, там си е, обнових си профила - и пак нищо...
Може би поддържащите форума са решили да не загрозявам повече това място...
А защо ми е изчезнал аватара - ами не знам, проверих си на страницата със снимките ни, там си е, обнових си профила - и пак нищо...
Може би поддържащите форума са решили да не загрозявам повече това място...