Beчe съм в Калгари

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
arina

Beчe съм в Калгари

Мнение от arina »

Здравейте съфорумци, без които нямаше да се сбъдне желанието ми и оцени труда, който положих, за да ви се обадя сега от Канада. Кандидатствах с програмата за Квебек, но роднините ми се преместиха в Калгари и се наложи да променя установяването си. Никой не ми направи какъвто и да е коментар, защо кацам в Калгари. Действително всеки гледа визата да е за Канада, дори не ме попитаха с какви пари разполагам.
Пътувах през Амстердам- Ванкувър- Калгари. Самолетните билети ми осигури" Лидия тур".
Интервю- 7.06.2005г.,медицински- 04.10.2005г.,виза- 01.12.2005г.
Ще продължа да ви чета, защото помощта ви е огромна.
nobleman

Мнение от nobleman »

Ами честито :D ! Пожелаваме ти много късмет и сбъднати желания :thumbsup: .

Ей, някой хора вече са в Канада, а нас продължават да ни мъчат с това чакане... :twisted:
survivor

Мнение от survivor »

Добре дошла и много щастие в Канада :D
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Dobre doshla i ot men,
Izvadi kasmet i na hubavo vreme. Predi 10 dni na balkona beshe po-studeno ot frizera.
Ako imash vreme zapovyadaj na novogodishno parti.
Uspeh
Cheers
bateto

Мнение от bateto »

Егати бързачката си има няма 1 год и вече си в Канада.По наше време ,на нас и останалите процедурата за Кебек ни отне 2,5-3 год. чакане без да са ни връщали по интервюта и медицински.Явно Канада бая я е окъсала за жива плът напоследък и яко форсират нещата. :)
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Ako Kanada go beshe zakasala tolkova za jiva plat...tia milion i shestotin hiliadi aplikatsii deto sa im v data base-a niamashe da sabirat prah, bate...i niamashe da se chaka po 4+ godini po Federalnata programa...

Ne barkai Kvebek s Kanada (ne kazvam nishto losho za Kvebek)...prosto Kebekarite si znaiat che masa narod taka ili inache se iznasia za drugite provintsii i sa si napravili efektivno i barzo deistvashta provintsialna programa za da kompensirat. Po Manitobskata provintsialna primerno v momenta STUDENT ZAVARSHIL V MANITOBA chaka 1.5 godini, na ostanalite 2 godini ne im mardat...

Osven tova ima hora s kasmet i izriadni dokumenti, koito ne gi motat izlishno...

Aide sas zdrave!
bateto

Мнение от bateto »

Е по твоята логика защо преди 4 год ние минавахме процедурата за 2,5-3 год за Кебек ,а сега няма и година и визата е в джоба.Защото миналите кебекската процедура се заселват във федералната част или се редят на опашка с еднопосочен билет на Дорвал,пардон вече Трюдо. :D
Заключено