family information

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
perah

family information

Мнение от perah »

имам един въпрос, търсих с търсачката обаче нищо не открих.

когато попълвате additiоnal family information за Федералната програма и на двете ли места ли трябва да се пиша като applicant защото аз съм водещ кандидат ?
Имам впредвид че трябва да се попълнят в два екземпляра и за двамата партьори и аз съм попълнила за мен и моите родители.Сега , за данните за годеника ми , той ли трябва се пише отгоре като applicant после аз като common-law и после данните за неговите родители, или аз трябва да съм по графата applicant , той да е common-law и после данните за неговите родители.

Много объркано ли звуча?Сигурно защото вчера се озорих и приготвих всички документи наведнъж и сега вече нямам сили да мисля :)

Благодаря предварително!
If you aren't the star of your own life, you're the supporting player in someone else's.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

В неговата си форма той е applicant, ти си spouse or common-law partner и надолу са неговите родители, деца, братя и сестри.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
perah

Мнение от perah »

и аз така мисля но сега съм сигурна когато и някой друг ги е попълнил по този начин.

Благодаря ти drifter!!!
If you aren't the star of your own life, you're the supporting player in someone else's.
Заключено