Накратко с две думи: решихме с Магьосника да се поразходим до водопада. Имаме една седмица свободна след Нова година, по-точно дните от 7 до 14 януари. Та половинката присви очи, погледна картата и рече: "Сладурче, аз така го виждам. Летим до Торонто, взимаме кола под наем, разглеждаме града за 2-3 дни, после виждаме водопада откъм Канадско (казвали са му, че оттам гледката била по-забележителна), преспиваме, разхождаме се, намръзваме се яко и хайде обратно на топличко. На тебе оставям подробностите!"
Добре де, пуснах аз един чек и се оказва, няма директен полет Ел Ей - Торонто, всички са с 1 прекачване, цената започва от 384 долара на калпак. Присвих аз очи също и се загледах в картата и погледът ми се спря на Бъфало по незнайни причини, бързата проверка показа, че до там също няма директен полет (дали ще се прекачваме в Чикаго или Филаделфия - все тая), но цената на билетите започва от 243 долара на човек. Наемът на кола е около 250 долара, схващате ми мисълта предполагам...
Та първото ми питане към вас е: има ли нещо интересно в Бъфало, което си заслужава, или от летището в колата и към границата.
Второ въпросче: някой пътувал ли е към Торонто по този маршрут, стават ли големи задръствания по магистралата и горе-долу колко часа отнема? То май е 150 мили (поправете ме, ако греша). Или е по-добре все пак да преспим в Бъфало и да тръгнем на следващия ден.
Трета питанка: Въобще вие как мислите, заслужава ли си да ходим до Торонто (Магьосника е лесен, ще го убедя), ще съм благодарна на всяко мнение или съвет.
С най-добри пожелания на всички от добрата фея