Винаги ще има мрънкащи и недоволни, хора, които ти правят мили очи, а зад гърба ти те наричат обирджия, кръвопиец и т.н.Kwon-Do написа:Искам и още нещо да ви кажа по повод написаното(вече не помня от кой),че и другите вършат това за което им плащат,а пък не изискват да им се кланят.ОК,съгласен съм.Аз не омаловажавам никоя професия.Но пак повтарям и потретвам ,никога не съм обиждал и не съм мразил някого защото той ми взима пари,каквото е забелязвам отношението към стоматолозите.Никога не съм говорил против водопроводчика ми,който за да завинти едно болтче взима не малко,нито срещу автомонтьора който за елементарна работа ме кара да чакам с седмици и накрая ми взима заработеното за седмица.Но за мен това не е причина да ги мразя!И не ги наричам зад гърба им с разни обидни епитети!!!Ето срещу това се възпротивих,а не срещу това ,че всеки има право на уважение...
Е, на никой не му се дават пари, и аз бих искал да плащам на техника, лекаря, адвоката по 1$ на час, само че не става тая...
Все едно да отидеш да си купуваш телевизор и да псуваш в магазина, че е много скъпо. Ами не си купувай!
Ако нечии услуги ти се виждат твърде скъпи - ами не ги ползвай или си намери по-евтин вариант (винаги има алтернатива!), но според мен не е правилно да отидеш при някой, като му знаеш тарифата, той да си свърши работата, а ти да псуваш, щото си му платил доброволно уточнената сума.