Kwon-Do написа:
Вижте сега,аз по принцип и не разчитам на българската общност да ми пълни кабинета,щото повечето там така и не успявате да постигнете стандарт на живот позволяващ ви да ходите редовно на стоматолог и хич не се смятайте ,че сте желани пациенти!
И пак ви казвам ,мен не ме мислете ! От Три милиона жители на Монреал,руснаците са мнооого повече ,така че един кабинет на рускоговорящ какъвто съм аз ,винаги ще има пациенти.
А относно това дали съм комплексар или не..............ами какво да ви кажа,аз няма за какво да имам комплекси.Взел съм си диплома която много хора са се опитвали и не са успяли дори да припарят до Университета,имам си хубава кола ,дори и в България,работя в престижна клиника в центъра,семейството ми е все лекари и стоматолози,съпругата ми е хубава ,а по мене също се заглеждат мадамите..
Е това вече ако не е комплексар,здраве му кажи.Абе батко,ти като не искаш Бг-ри за пациенти,какво правиш в този форум,те същите нещастници,които са толкова зле,че дори не могат да си позволят зъболекар(повечето не знаят какво означава тази дума),чакаш от тези нещастници да ти помогнат в порцеса на емиграция.
И с тази хубава жена и с тази блетяща кариера,какъв ще го дириш тук??????? Еба си лудаците,Само ти си припарил до университета,и само твойте родители са нещо.За хубавата жена да не говорим,коментара е излишен.
Мисля,че ако си поне наполовина интелигентен от 90% присъстващите тук,ще замлълчиш завинаги,и ше си занесеш задника в руските форуми,където ще качаш след амнайсе години за потенциални клиенти.Нещастник