USA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
mimolin

USA

Мнение от mimolin »

Здравейте приятели,
Миналата година бях в САЩ с работна виза за около 4 месеца.Все още не съм решил дали да го посоча във формулярите, които предстои да изпратя.Моля ви за мнения по въпроса.Споделяте ли мнението, че желанието ми да емигрирам в Квебек може да се изтълкува като опит по-късно да забегна в САЩ?Благодаря :)
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

Ami ne se pritesnqvai da go poso4ish stoto te otdavna si davat smetka za tiq procesi i znaqt 4e sa neizbejni - USA e edinstvenata velika dyrjava v Severna America.
Te samite quebekari bqgat v USA.
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

Ama na interviuto nqma da kazvash takiva nesta.
Na intervuito samo: QUEBEC UBER ALLES
i syshto HEIL GILLES DUCEPPE - QUEBEC FUHRER.YA.
Nelig

Мнение от Nelig »

отбелязаваш го както си е- 4 месеца в САЩ, пишеш по каква програма си бил там и какво, къде точно си работил, няма да се изтълкува зле на интервюто, ако се заядат, винаги можеш да обясниш, че си бил точно в САЩ, защото тези програми са много разпространени тук и как престоят ти там ти е помогнал да свикнеш да се справяш лесно в чужда страна и т.н.:)
Аватар
mimolin

относно USA

Мнение от mimolin »

Виждам, че има известен интерес към темата, но няма отговори. Моля Ви пишете ми ако знаете нещо.
Pincher

Мнение от Pincher »

ne se plashi. sled 25 godini Qc shte stane poredniat stat na Velikia Brat. taka shte stane. sled chetvart vek. bez maitap. :shock: :beer: :beer: :beer:
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Благодаря за вешето мнение, но мисля че ме разбирате погрешно и може би това е отговорът на моя проблем.Аз не искам да емигрирам в САЩ, колкото и велика да е страната.Лошото е, че както вие, така и интервюиращият може да реши обратното.
Nelig

Мнение от Nelig »

ne si edinstvenijat, kojto se javjava na interview za Canada i e bil predi tova v USA! Progaramite za rabota USA sa mnogo razprostrnaneni i dostypni ne samo v BG. Tvoja rabota e dali ti se riskuva da ''premylchish" tozi fact. Pak ti kazvam- az sym bila 2 pyti dosega v USA, ne go premylchah i nikoj ne mi se zajade na interviewto. Imam i zavetnija CERTIFICAT de SELECTION:)
Аватар
DrJack
Обратна връзка:

Мнение от DrJack »

mimolin написа:Благодаря за вешето мнение, но мисля че ме разбирате погрешно и може би това е отговорът на моя проблем.Аз не искам да емигрирам в САЩ, колкото и велика да е страната.Лошото е, че както вие, така и интервюиращият може да реши обратното.
Mnogo e veroqtno sled izvesten period na prebivavane v Quebec da ti se priiska da emigrirash v Statite.Na mnogo hora se slu4va :roll:
jaba

Мнение от jaba »

И аз имам подобен проблем. Единият ми родител живее в САЩ от години.Ходил сьм там,но за малко. Понеже паспортът ми е нов няма как да се види, но ако ме питат бил ли сьм в чужбина ще трябва да отговоря нещо. Посъветвайте ме какво да правя.
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Някъде из форума прочетох, че могат лесно да проверят дали си бил в САЩ.Аз май ще си призная пак каквото ще да става.Мисля, че е по-добрия вариант отколкото да те хванат в лъжа.От друга страна си мисля, че след като пасторта е нов и няма виза в него, едва ли точно мене ще тръгнат да проверяват, но не сам човек на риска.
Колкото до тебе Java, нещата са по-различни, защото имаш родител там, а и предполагам че визата ти е била туристическа.Но въпреки това можеш де се защитиш като кажеш, че ако си искал да останеш там, си щял да го направиш - все пак има на кого да разчиташ и няма да останеш гол и бос, па макар и нелегален.Сам реши.Не знам какво друго да ти кажа.
Заключено