savet

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
j long
Обратна връзка:

savet

Мнение от j long »

zdr. Priateli !
Ot 2 meseza sam tuk Toronto ,imam konkreten wapros .
Semeistwoto mi idwa sled 2 weeks , bih iskal da im predloga da widat po interesnite necha tuk i na Niagarra falls . Bah 4ul za pokupka na PAKET bileti za 9 naj interesni obekta Toronto ,kakto i paket usluga sa pose6tenie do Vodopada. Ot kade da si kupa takiwa po evtini bileti-paket,kato sa Newcommer ok Predvaritelno blg.
pozdravi J Long
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

http://citypass.com

за Торонто е доста добра цена, само за $47 CAD, можете да видите 6 от най-атрактивните места на Торонто:
CN Tower, Casa Loma, Art Gallery of Ontario, Ontario Science Centre, Toronto Zoo, Royal Ontario Museum.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

И имайте предвид, че ще ви се спре тока от обикаляне, само и само за да посетите повече места със ситипас-а :-)
Аз не съм го правил, но вече 2-ма познати тук го направиха и това са впечатленията :-) има какво да се види ама ако има и кой да издържи на тоя маратон...
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Da, ako go pravish za edin den, koeto ne e zadaljitelno, passa e validen 9 dni, sled pyrvoto poseshtenie ili aktivirane, taka 4e nedei da plashish za tokovete :lol:
You have 9 days from first use to visit each attraction once.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Leni, не говоря за един ден :-) но няма да спорим, не ми е било на мен на главата, тъй че слушам другите какво казват :-)
Заключено