Търси се придружител(и)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
anito
Мразим да мислим

Търси се придружител(и)

Мнение от anito »

Майката на една моя приятелка ще пътува за Торонто някъде в края на януари или началото на февруари 2006. Но жената е вече малко зле със зрението и не иска да пътува сама. Та дали има някой, който ще пътува по това време, и който се навива да има залепена една баба до него по впреме на пътуването?
Хората предлагат и скромно възнаграждение за услугата (ще се споразумеят за него с доброволеца).

П.С. "Бабата" е много готина, аз бих я придружила без никакви уговорки, ама няма да пътувам :wink: .

Ако има желаещи да свършат тази услуга, да ми пуснат ЛС, за да ги свържа с приятелката ми.

Благодаря ви предварително от нейно име.

Модераторите: пускам темата тук, в "Канадския" форум и в обявите., че не знам къде е най-подходящо. Ако ви идва много, съжалявам. И ако пречи, и ударете теслата от излишните според вас форуми.
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Povdig... :)
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Понеже все още не е намерено решение на проблема с придружаването на пеканата баба :lol: , хората са съгласни и на вариант "придружаване до Монреал", пак някъде в този период.
Та ако има навити, да ми драснат ЛС, моля.
Обичам да преча
calculator

Re: Търси се придружител(и)

Мнение от calculator »

[quote="anito"]Майката на една моя приятелка ще пътува за Торонто някъде в края на януари или началото на февруари 2006. Но жената е вече малко зле със зрението и не иска да пътува сама. Та дали има някой, който ще пътува по това време, и който се навива да има залепена една баба до него по впреме на пътуването?
Хората предлагат и скромно възнаграждение за услугата (ще се споразумеят за него с доброволеца).

П.С. "Бабата" е много готина, аз бих я придружила без никакви уговорки, ама няма да пътувам :wink: .

Ако има желаещи да свършат тази услуга, да ми пуснат ЛС, за да ги свържа с приятелката ми.

Благодаря ви предварително от нейно име.

Модераторите: пускам темата тук, в "Канадския" форум и в обявите., че не знам къде е най-подходящо. Ако ви идва много, съжалявам. И ако пречи, и ударете теслата от излишните според вас форуми.[/quote]
Аватар
galin
Обратна връзка:

Пътуване

Мнение от galin »

Anito пуснах ти лично съобщение.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

galin, сигурен съм че го е видяла и без да прочете забележката тук :-) поздрави
Аватар