Anafarm

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
survivor

Мнение от survivor »

Само да уточня, че това изискване всичко да се проверява на местна почва е специолно изискване на Квебек, тук нали всичко е регулирано, ето и една положителна черта на това.

А че в билките му е цаката, няма спор. Като знам колко лекарства съм изпила, които след това са били отречени като вредни, абе бая трябва да сме увредени наистина :)
bateto

Мнение от bateto »

Само не разбирам в този случай Ботзо защо го намесвате,какво общо има с моите преживявания.Аз само споделих ,че хорта които видях да се подлагат на тази интервенция в моите очи представлявха жалка картинка ,съвсем не ми приличаха на хора с ясно съзнание ,а по скоро хора готови да поемат всякакъв риск само и само да изкарат някой лев по лесния начин,ей така без да се назорят ,макар че тия пари биха ги заработили в коя и да е манифактура.Може би тия по осъзнатите местни или европейци са били втора смяна и не съм ги зсякъл,но аз видях само инфалтивни хора в преобладаващото си мнозинство от Южна Амрика.Та Ботзо дали е бил в първата или втората група мен лично слабо ме интерисува ,всеки има право на избор,имах само напредвид ,че като потърпевш може да сподели за негативите и опасностите които носи този риск за да предпази някой ентосиаст за изкарване на лесни пари .
survivor

Мнение от survivor »

За Боцо ти започна да пишеш, въпреки че знаеш че вече не се появява тук. Та ако наистина те интересува да сподели с теб нещо, можеш директно да му пишеш на лично съобщение, стига да си е запазил профила. А за лесните пари - ти когато си бил на социална помощ тук си изкарвал още по-лесни пари и от тези хора. Та затова ти се чудя защо толкова се възмущаваш. Според мен нека всеки сам си решава какво да прави, стига естествено да не пречи на другите.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Как що бе Бате, да се подиграят с човека, та да им стане по-хубаво... :D
А пък към тези хора не трябва да се отнасяте с презрение, защото някой ден може би вашия живот ще зависи от лекарство, чиито странични ефекти са били отстранени благодарение на тези "опитни мишки"...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Godis

Мнение от Godis »

IvHaydu написа:Как що бе Бате, да се подиграят с човека, та да им стане по-хубаво
това батето ли го каза или да :
Да наистина жалко ,че Ботзо спря да пише.Би било интересно да сподели от личен опит за последващите отклонения.Това би било полезно за много ентосиасти.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Godis написа:
IvHaydu написа:Как що бе Бате, да се подиграят с човека, та да им стане по-хубаво
това батето ли го каза или да :
Да наистина жалко ,че Ботзо спря да пише.Би било интересно да сподели от личен опит за последващите отклонения.Това би било полезно за много ентосиасти.
А това Батето ли го написа :
Само не разбирам в този случай Ботзо защо го намесвате,какво общо има с моите преживявания.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
ivandi

Мнение от ivandi »

Ив, не се впрягай бе човек. Съчувствам на батето за тежките душевни терзания и искрено се надявам мълчанието на Боцо да не е в следствие на някой страничен ефект на лекарствата (загуба на координация между главата и ръцете например или недай боже нещо по-сериозно). Пък ако животът ми зависи от някое лекарство made in quebec, май ще предпочета да си умра с по-малко мъки. :D

Айде лека, че утре пак ще ме изпитват.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

ivandi написа:Ив, не се впрягай бе човек. Съчувствам на батето за тежките душевни терзания и искрено се надявам мълчанието на Боцо да не е в следствие на някой страничен ефект на лекарствата (загуба на координация между главата и ръцете например или недай боже нещо по-сериозно). Пък ако животът ми зависи от някое лекарство made in quebec, май ще предпочета да си умра с по-малко мъки. :D

Айде лека, че утре пак ще ме изпитват.
Мисля, че не си прав за местните лекарства - едва ли са по-лоши от останалите...
Да е жив и здрав Боцо, всеки сам си прави пътя в живота.
Всички да сме живи и здрави, и хапчета по-силни от Алка Зелцер да не пием!
Успех на изпита утре!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Re: Anafarm

Мнение от PoLuX »

Ееех а отговора е толкова лесен и очевиден...
Преди:
bateto написа:... бяха много подтиснати и срамежливи ,гледаха със забит поглед в земята и пристъпваха с малки но бавни крачки ...
Сега:
bateto написа: ... те вече не бяха същите ,те бяха други хора което издаваше походката им ,гръмкия смях който излизаше от гърлата им и наглия самоуверен поглед...
Извод: Лекарството работи! (пък може и страничен ефект да е ама така или иначе - могат да му сменят името на нещо по-самоуверено :D)
krimon написа: аз напоследък смятам, че си е доста по-опасно шофирането в Квебек и съм готова да го заменя за опити с лекарства върху мен .... само че няма да даде същия резултат, т.е. няма да ме придвижи от точка А до точка В
krimon, спокойно - и на това лекарство ще му дойде реда :-) търпение му е майката...
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Godis написа:Абе, в билките май му е цаката ...
Точно така :thumbsup:! На мен любимата ми билка е гроздето - страшни отвари стават! Също и сливи, череши, праскови ... абе повечето плодове стават. Ей сега например съм си сипал една тръстикова тинктура, ммммммм :beer: :D !
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

VanBC написа:
Godis написа:Абе, в билките май му е цаката ...
Точно така :thumbsup:! На мен любимата ми билка е гроздето - страшни отвари стават! Също и сливи, череши, праскови ... абе повечето плодове стават. Ей сега например съм си сипал една тръстикова тинктура, ммммммм :beer: :D !
А от царевичак каква отвара става...малей!!!
И все пак, да не забравяме добрият стар хмел...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

bateto написа: все млади и здрави хора наредили се на опашка чакащи да дойде редът им да поемат поредната доза хапчета ,но явно не се познаваха един друг и бяха много подтиснати и срамежливи ,гледаха със забит поглед в земята и пристъпваха с малки но бавни крачки на опашката очаквайки реда си.........Но накрая когато напуснах зградата и ги видях същите тези хора ,т.е. те вече не бяха същите ,те бяха други хора което издаваше походката им ,гръмкия смях който излизаше от гърлата им и наглия самоуверен поглед който казваше.
Бате,то като сюджет за филм,бе,ти да не пишеш стихове,много добре си описал действителността,дедко Вазов нищо не е пред теб :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
ioiobg

Мнение от ioiobg »

4e az nishto loshe ne vijdam stiga da ne sum az.
nali vse niakude triabva da se probvat tia hapove predi da gi polzvame puk i predi da stignat do hora baia maimuni, praseta i mishlioci sa gi tupkali s tiah taka 4e strashno niama. puk i sum siguren 4e tva hap4e nadali e po vredno ot 2 svinski purjoli ot tukashnite- dobre natupkani s hormoni. Vij tova s vzimaneto na kruv kato 4eli e nepriatnata 4ast da
pumpy

Мнение от pumpy »

bateto написа:а тия млади здрави и прави хора ,макар и в болшинството си латиноси-Аржентинци,Колумбийци и др. да са по умни и по находчиви от мен
ти белия и красивия - що ли и на мен ми минават 4аст от твоите мисли ?
Заключено