Anafarm

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Anafarm

Мнение от bateto »

Днес следобед имах деливъри във въпросната фирма Анафарм.За незнаещите това е фирма /не съм сигурен дали точно така може да се нарече/ която набира опитни мишки за да си прави експерименти в/у тях като им раздава да гълтат различни видове хапчета които са в процес на изпитание ,а след това изследва влиянието им в/у мишките .За съжаление обаче мишките съвсем не са мишки ,а живи хора.Картинката която наблюдавах породи в мен смесени чувства ,в първия момент ми стана смешно като видях поне 30 ч0века в преобладаващата си част латиноси и един двама китайци все млади и здрави хора наредили се на опашка чакащи да дойде редът им да поемат поредната доза хапчета ,но явно не се познаваха един друг и бяха много подтиснати и срамежливи ,гледаха със забит поглед в земята и пристъпваха с малки но бавни крачки на опашката очаквайки реда си.После си казах явно тия хора не са дошли от хубаво тук за да изтърпят това унижение с/у няколко сребърни лазарника ,явно са в много затруднено положение и отчаянието ги е докарали до тази крайна стъпка ,съжалих ги и ми стана тъжно.Но накрая когато напуснах зградата и ги видях същите тези хора ,т.е. те вече не бяха същите ,те бяха други хора което издаваше походката им ,гръмкия смях който излизаше от гърлата им и наглия самоуверен поглед който казваше -Пак преебахме системата ,само срещу половин час изкарахме толкова пари за които трябваше да работим цял месец и то само с/у едно навеждане.От там чувствата ми преляха в гневен оттенък ,аз умния за тия пари да блъскам цял месец от 6 до 6 ,а тия млади здрави и прави хора ,макар и в болшинството си латиноси-Аржентинци,Колумбийци и др. да са по умни и по находчиви от мен .Но тази ми емоция трая само няколко мига след което ме обзе силна тъга по тези ора и тяхната житейска философия и си помислих ,както е казал поета -Господи колко мъка има по тоя свят.
Накрая след като си приключих деливърито и си тръгнах им теглих една българска майна ,да ги тъковам в балъците ,кво толкоз съм се запритеснявал за тях ,добре че ги има и такива та да живеят тарикатите на техния гръб и заради тяхната простотия.
Извинете ме тази вечер заради сантименталното ми настроение ,но днешното ми преживяване от срещата ми с типа хора които заради лесно изкарани пари са готови и и с Вакхабитски негри да се сношат ме предизвика да споделя преживяното си с вас.
Godis

Мнение от Godis »

да са по умни и по находчиви от мен
ако не си беше направил този извод, който е абсолютно неправилен, щеше да си в по-добро настроение...
Никой не ги знае в какво състояние ще са на следващия сеанс, имаше едно журналистическо разследване по въпроса, жалко че не го пазя да ти го дам да го прочетеш.
Така че, твоя занаят си е къде къде по-добър. Щото ако искаш може да си го упражняваш още години наред и пак да си пиеш биричката с приятели, а онези дето си видял току виж им скъсили тракта.
Аватар
Jane

Re: Anafarm

Мнение от Jane »

bateto написа: Накрая след като си приключих деливърито и си тръгнах им теглих една българска майна ,да ги тъковам в балъците ,кво толкоз съм се запритеснявал за тях ,добре че ги има и такива та да живеят тарикатите на техния гръб и заради тяхната простотия.
Извинете ме тази вечер заради сантименталното ми настроение .....

Ами ти най-важното си го казал, така че се смятай за извинен. :D
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ейййй, гняв, тъга, съжаление, и тн. и т.н., толкова чувства си изхабил заради някакви дето са се родили ощетени откъм вънщен вид и цвят, а сега още си вредят. Утре като им пораснат копита и опашки няма да ги видиш как вместо да се смейкат нагло се чудят как да си върнат човешкия вид, а ти ще си си все така бял и красив. Я си свиркай :D .
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

anxeli написа: ...а ти ще си си все така бял и красив. Я си свиркай :D .
Айдааа, щом се намеси и цветовата гама, работата стана сириознъ. :?
Бате, верно ли е, че си красив ? :D

П.П. Ей сега ако не ни оцениш опитите да ти прогоним лиричните отклонения, направо ша взема да ударя един аспирин, добре че поне той отдавна е разрешен.:D
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Всеобщото мнение е отрицателно, но само на думи.
В действителност и много българи ходят, а от доста време си задавам въпроса дали всъщност не сме така настроени, защото сме консервативни и боязливи към това, което не познаваме.

Това го казвам във връзка с оживена дискусия между хора (групичка от 7 човека) с високо образование и лично аз ги смятам за доста интелигентни и разумни. Не са българи, тукашни (2), останалите са европейци, имигрирали тук, които също ходят ПОНЕ 2 пъти годишно, за да "припечелят" допълнителни пари за осъществяване свои по-скъпи желания. Честно казано бях изумена, а и те го правят от около 5 години. Твърдят, че това се прави в техните страни също, но не е толкова добре платено. Освен това тук информацията била изключително добра, а рискът пренебрежимо минимален.

Знам, че сте против, но реших да го споделя.
ivandi

Мнение от ivandi »

Въпрос на начин на мислене. Иначе всеки ден сме опитни мишки. Някой знае ли всъщност какво точно яде и пие.

А на някой явно им се отразява добре. Боцо спря да пише :D
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Godis

Мнение от Godis »

krimon написа:Освен това тук информацията била изключително добра, а рискът пренебрежимо минимален.
Ееее кримоне, не е точно така....мислиш ли че като се появят усложнения някой от ..примерно анафарм.. те лекува ? а btw, всякакви последици не са покрити от здравната каса, така че в крайна сметка може да ти излезе през носа.

Дето се казва, всеки си прави каквото си иска съобразно собствените си разбирания, така че никой не осъждам, но за мен това не си е работа, по добре гладен в бг отколкото инвалид в ка
Godis

Мнение от Godis »

ivandi написа: А на някой явно им се отразява добре. Боцо спря да пише :D
И на мен ми направи впечатление.....то стана като с "Робинята Изаура" като го има кофти, а като го няма се чудиш какво ще стане с главния герой
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

не знам бре, човеко, не съм пробвала, но ако ми се наложи няма и да се замисля много ... къде-къде по-големи рискове има в това да живееш
Godis

Мнение от Godis »

krimon написа:...
Ако попаднеш на фирма дето иска да пробва нова марка шоколади нали ще ми напишеш л.с. ?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ако трябва и по телефона мога да ти се обадя :D

аз напоследък смятам, че си е доста по-опасно шофирането в Квебек и съм готова да го заменя за опити с лекарства върху мен .... само че няма да даде същия резултат, т.е. няма да ме придвижи от точка А до точка В :oops:
bateto

Мнение от bateto »

Да наистина жалко ,че Ботзо спря да пише.Би било интересно да сподели от личен опит за последващите отклонения.Това би било полезно за много ентосиасти.

А на един от въпросите -Дали съм красив ,отговарям конкретно- Не не съм , но важното е ,че аз се харесвам освен останалата половина свят/предполагам ,че се подразбира за коя половина става въпрос/ :D
survivor

Мнение от survivor »

А да знаете че дори одобрените в други страни лекарства трябва задължително да имат тестове и в Канада, за да ги пуснат на местния пазар? Значи лекарства, които от другата страна на границата вече са разрешени, тук някои ходят и се изследват с тях - дават им по едно хапче, а после им взимат много кръвни проби, за да видят как се усвоява. Много хора си проучват за какво лекарство става дума и не се съгласяват за каквото и да е - един мой познат така го бяха изследвали как усвоява някакво лекарство с калций например. Между хората, които се изследват, има много студенти. Тъй като е официален доход, за хора на социал не става. Аз само едно не разбрах - Батето от една страна казва че Боцо бил на социал, а от друга - че се подлагал на тези тестове. Ама едното изключва другото, та вече се обърках :roll:
Godis

Мнение от Godis »

Абе, в билките май му е цаката - като гледам колко лекарства с които нашите родители ни отгледаха сега са забранени като много вредни .... съответно и ние сме увредени.....

Тукмо се чудех що сме толкова умни, и ми просветна :)
Заключено