Anafarm
Anafarm
Днес следобед имах деливъри във въпросната фирма Анафарм.За незнаещите това е фирма /не съм сигурен дали точно така може да се нарече/ която набира опитни мишки за да си прави експерименти в/у тях като им раздава да гълтат различни видове хапчета които са в процес на изпитание ,а след това изследва влиянието им в/у мишките .За съжаление обаче мишките съвсем не са мишки ,а живи хора.Картинката която наблюдавах породи в мен смесени чувства ,в първия момент ми стана смешно като видях поне 30 ч0века в преобладаващата си част латиноси и един двама китайци все млади и здрави хора наредили се на опашка чакащи да дойде редът им да поемат поредната доза хапчета ,но явно не се познаваха един друг и бяха много подтиснати и срамежливи ,гледаха със забит поглед в земята и пристъпваха с малки но бавни крачки на опашката очаквайки реда си.После си казах явно тия хора не са дошли от хубаво тук за да изтърпят това унижение с/у няколко сребърни лазарника ,явно са в много затруднено положение и отчаянието ги е докарали до тази крайна стъпка ,съжалих ги и ми стана тъжно.Но накрая когато напуснах зградата и ги видях същите тези хора ,т.е. те вече не бяха същите ,те бяха други хора което издаваше походката им ,гръмкия смях който излизаше от гърлата им и наглия самоуверен поглед който казваше -Пак преебахме системата ,само срещу половин час изкарахме толкова пари за които трябваше да работим цял месец и то само с/у едно навеждане.От там чувствата ми преляха в гневен оттенък ,аз умния за тия пари да блъскам цял месец от 6 до 6 ,а тия млади здрави и прави хора ,макар и в болшинството си латиноси-Аржентинци,Колумбийци и др. да са по умни и по находчиви от мен .Но тази ми емоция трая само няколко мига след което ме обзе силна тъга по тези ора и тяхната житейска философия и си помислих ,както е казал поета -Господи колко мъка има по тоя свят.
Накрая след като си приключих деливърито и си тръгнах им теглих една българска майна ,да ги тъковам в балъците ,кво толкоз съм се запритеснявал за тях ,добре че ги има и такива та да живеят тарикатите на техния гръб и заради тяхната простотия.
Извинете ме тази вечер заради сантименталното ми настроение ,но днешното ми преживяване от срещата ми с типа хора които заради лесно изкарани пари са готови и и с Вакхабитски негри да се сношат ме предизвика да споделя преживяното си с вас.
Накрая след като си приключих деливърито и си тръгнах им теглих една българска майна ,да ги тъковам в балъците ,кво толкоз съм се запритеснявал за тях ,добре че ги има и такива та да живеят тарикатите на техния гръб и заради тяхната простотия.
Извинете ме тази вечер заради сантименталното ми настроение ,но днешното ми преживяване от срещата ми с типа хора които заради лесно изкарани пари са готови и и с Вакхабитски негри да се сношат ме предизвика да споделя преживяното си с вас.
ако не си беше направил този извод, който е абсолютно неправилен, щеше да си в по-добро настроение...да са по умни и по находчиви от мен
Никой не ги знае в какво състояние ще са на следващия сеанс, имаше едно журналистическо разследване по въпроса, жалко че не го пазя да ти го дам да го прочетеш.
Така че, твоя занаят си е къде къде по-добър. Щото ако искаш може да си го упражняваш още години наред и пак да си пиеш биричката с приятели, а онези дето си видял току виж им скъсили тракта.
Re: Anafarm
bateto написа: Накрая след като си приключих деливърито и си тръгнах им теглих една българска майна ,да ги тъковам в балъците ,кво толкоз съм се запритеснявал за тях ,добре че ги има и такива та да живеят тарикатите на техния гръб и заради тяхната простотия.
Извинете ме тази вечер заради сантименталното ми настроение .....
Ами ти най-важното си го казал, така че се смятай за извинен.

Ейййй, гняв, тъга, съжаление, и тн. и т.н., толкова чувства си изхабил заради някакви дето са се родили ощетени откъм вънщен вид и цвят, а сега още си вредят. Утре като им пораснат копита и опашки няма да ги видиш как вместо да се смейкат нагло се чудят как да си върнат човешкия вид, а ти ще си си все така бял и красив. Я си свиркай
.

Циганите - на Сатурн !
Айдааа, щом се намеси и цветовата гама, работата стана сириознъ.anxeli написа: ...а ти ще си си все така бял и красив. Я си свиркай.

Бате, верно ли е, че си красив ?

П.П. Ей сега ако не ни оцениш опитите да ти прогоним лиричните отклонения, направо ша взема да ударя един аспирин, добре че поне той отдавна е разрешен.

Всеобщото мнение е отрицателно, но само на думи.
В действителност и много българи ходят, а от доста време си задавам въпроса дали всъщност не сме така настроени, защото сме консервативни и боязливи към това, което не познаваме.
Това го казвам във връзка с оживена дискусия между хора (групичка от 7 човека) с високо образование и лично аз ги смятам за доста интелигентни и разумни. Не са българи, тукашни (2), останалите са европейци, имигрирали тук, които също ходят ПОНЕ 2 пъти годишно, за да "припечелят" допълнителни пари за осъществяване свои по-скъпи желания. Честно казано бях изумена, а и те го правят от около 5 години. Твърдят, че това се прави в техните страни също, но не е толкова добре платено. Освен това тук информацията била изключително добра, а рискът пренебрежимо минимален.
Знам, че сте против, но реших да го споделя.
В действителност и много българи ходят, а от доста време си задавам въпроса дали всъщност не сме така настроени, защото сме консервативни и боязливи към това, което не познаваме.
Това го казвам във връзка с оживена дискусия между хора (групичка от 7 човека) с високо образование и лично аз ги смятам за доста интелигентни и разумни. Не са българи, тукашни (2), останалите са европейци, имигрирали тук, които също ходят ПОНЕ 2 пъти годишно, за да "припечелят" допълнителни пари за осъществяване свои по-скъпи желания. Честно казано бях изумена, а и те го правят от около 5 години. Твърдят, че това се прави в техните страни също, но не е толкова добре платено. Освен това тук информацията била изключително добра, а рискът пренебрежимо минимален.
Знам, че сте против, но реших да го споделя.
Ееее кримоне, не е точно така....мислиш ли че като се появят усложнения някой от ..примерно анафарм.. те лекува ? а btw, всякакви последици не са покрити от здравната каса, така че в крайна сметка може да ти излезе през носа.krimon написа:Освен това тук информацията била изключително добра, а рискът пренебрежимо минимален.
Дето се казва, всеки си прави каквото си иска съобразно собствените си разбирания, така че никой не осъждам, но за мен това не си е работа, по добре гладен в бг отколкото инвалид в ка
Да наистина жалко ,че Ботзо спря да пише.Би било интересно да сподели от личен опит за последващите отклонения.Това би било полезно за много ентосиасти.
А на един от въпросите -Дали съм красив ,отговарям конкретно- Не не съм , но важното е ,че аз се харесвам освен останалата половина свят/предполагам ,че се подразбира за коя половина става въпрос/
А на един от въпросите -Дали съм красив ,отговарям конкретно- Не не съм , но важното е ,че аз се харесвам освен останалата половина свят/предполагам ,че се подразбира за коя половина става въпрос/

А да знаете че дори одобрените в други страни лекарства трябва задължително да имат тестове и в Канада, за да ги пуснат на местния пазар? Значи лекарства, които от другата страна на границата вече са разрешени, тук някои ходят и се изследват с тях - дават им по едно хапче, а после им взимат много кръвни проби, за да видят как се усвоява. Много хора си проучват за какво лекарство става дума и не се съгласяват за каквото и да е - един мой познат така го бяха изследвали как усвоява някакво лекарство с калций например. Между хората, които се изследват, има много студенти. Тъй като е официален доход, за хора на социал не става. Аз само едно не разбрах - Батето от една страна казва че Боцо бил на социал, а от друга - че се подлагал на тези тестове. Ама едното изключва другото, та вече се обърках