Питанката ми е следната: след като сме изпратили банков документ до Виена необходимо ли е да представяме нов такъв на интервюто?
Втората ми питанка е дали е проблем това, че парите на само по сметката на единия и нямаме брак? Прати ли са ни два формуляра за сумата, с която ще разполагаме на влизане в Канада, които да попълним и занесем на интервюто. И двата ли да попълним с общата сума или ...............??? И всеки от нас ли трябва да попълни такъв формуляр, понеже и двата са ги писали на мое име (принципала)?
Нека който е запознат да ме осветли малко по темата
10х
ние сме по федералната и също нямаме брак затова открихме обща банкова сметка както ни посъветваха от форума преди време.Това също е и един вид доказателство за Вашата връзка .Ако искаш да знаеш къде и как се открива обща банкова сметка виж линка по-долу
Идеята да се разкрие обща банкова сметка е много добра, тъй като нямате брак. Ако имахте брак няма значение на чие име са парите.
Що се отнася до интервюто : Непременно извадете банкова референция 1 - 2 седмици преди интервюто. Това, че документите важат 6 месеца не е вярно за банковата референция. По време на нашата сесия връщаха всички, на които референцията е с дата повече от 1 месец преди датата на интервюто.
Успех!
bankovata referencia si VAJI 6 meseca ,no zada ti se priema ot kebekarskite vlasti i za da si UBEDITELEN ,estestveno che triabva da e izvadena skoro.az si izvadih referencia 2 dni predi interviuto i ne e imalo problem