intervu varnaha ni za frenski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
robi

intervu varnaha ni za frenski

Мнение от robi »

Varnaha ni za o6te 200 chasa frenski.Koito ima sashtiya problem neka ni se obadi.Moge li da se yavish v aliansa napravo na test bez da vzemash chasove Kolko niva se pokrivat za tezi 200 chasa?V nashiya skapan grad nyama aliansi i tem podobni kursove i instituti.
robis60@hotmail.com
Аватар
gez
Обратна връзка:

Здравейте

Мнение от gez »

Здравейте
Съжалявам за вас. Този Ла Рю е новия Пиер Петроф наистина, а :?:
Ама аз едно време като казвах: "Интервюто е много важен момент, не си играйте...и по-добре си купете очила, отколкото да си извадите очите..." ... никой не ме слушаше.
Но вие не се притеснявайте. Щом иска да учите, значи проблема е само в езика и ще си получите сертификатите. Още малко търпение... :)
Гец
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...priatelu, ti za6to ne si smeni6 nika v "na vsiaka mandja merudia" Samo ne se vpriagai sega - s nai-dobri 4uvstva go kazvam! :-)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
Maverick

Re: Здравейте

Мнение от Maverick »

Този Ла Рю е новия Пиер Петроф наистина, а :?:

Ne!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Много съжаляваме за това, че са ви върнали!

Горе главата! Сега залегнете здраво над френския и сме сигурни, че ще успеете!

Иначе мосю Jean La Rue не е толкова гаден, колкото някои хора го изкарват. Всяко едно мнение, изказано за него е много субективно.

Но едно е сигурно: човекът си разбира от работата. Има много точна представа и успява веднага да прецени всеки един от явяващите се на интервю дали ще се оправят в Канада или не.

Сега се запише на курс по френски и изкарайте тези 200 часа, които ви ги иска. Иначе няма да може да минете.

Пожелаваме ви успех!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Hi

Мнение от gez »

Sven написа:...priatelu, ti za6to ne si smeni6 nika v "na vsiaka mandja merudia" Samo ne se vpriagai sega - s nai-dobri 4uvstva go kazvam! :-)
Hi
Kakvo ne ti haresva v nika mi??? Men si me kefi...takav mi e ot kazarmata oshte i niama da go smenia...nikoga...!!!
Za mandjata ne sam saglasen...pitai avtora na postinga... :wink:
Gez
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

ж

Мнение от yaiuat »

robi написа:Varnaha ni za o6te 200 chasa frenski.Koito ima sashtiya problem neka ni se obadi.Moge li da se yavish v aliansa napravo na test bez da vzemash chasove Kolko niva se pokrivat za tezi 200 chasa?V nashiya skapan grad nyama aliansi i tem podobni kursove i instituti.
robis60@hotmail.com
Съжалявам
Това е със сигурност доста неприятно. Да дадеш един куп пари, да отидеш там и да ти кажат "екскюзе муа" си е направо сякаш някой фарон те я завлякъл.

Също така знам какво е да се учи френски и да се карат курсове в западнал град в който френския е популярен колкото монголския. Значи имаш следната възможност: Да се уговориш с хората от най-близкото аlliance francaise да отидете със жена ти да ви изпитат и съответно да ви изкарат документ за това че примерно са ви изпитали върху панорама 1;2, показали сте еди какво си, покрили сте еди какво си и т.н Та тия двата учебника покриват към 250 часа.

Имах всички офиси на af с адресите но сеге не се сещам за линка, ако не намериш нищо се обади.

Значи те хората са разбрани и са съгласни да те изпитат. И обикновено я карат по панорама. Тъй че почвай те я със жена си немедлено защото те със сигурност ще предпочетат да учите по тази бумага

До сега по какво сте учили?
От кои град си?

Трябва да бързате щото нещата с условията за емиграция в Куебек не отиват на добре. Изискванията могат да се вдигнат и защита на 200 часа- около (5/5) да се окаже недостатъчна. Имам чувството че в близките 7-8 месеца който мине- мине. Но това си е мое мнение :smhair: :beer:
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Za Jean La Rue:
Titi,taka e,vsiako mnenie za nego e subektivno.
Oba4e kato se prepokriiat 80% ot mneniata,kakto i stana,to te stavat obektivni.Az vidiah,4e moeto e sa6toto kato i vsi4ki,koito sa minali pri nego.Ta smiatam ,4e e obektivno.
Darji si na rabotata,razbira si ot neya,no tova ne zna4i ,4e ne puska hora. :D :D :D
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

yaiuat se izkaza:
Трябва да бързате щото нещата с условията за емиграция в Куебек не отиват на добре. Изискванията могат да се вдигнат и защита на 200 часа- около (5/5) да се окаже недостатъчна. Имам чувството че в близките 7-8 месеца който мине- мине. Но това си е мое мнение .

Dosta si prav.Tova ne e samo tvoe mnenie.Taka i 6te stane.
Dano da stane po-natatuk,4e koito naistina iska da se mahne motivirano ot BG - da ima vazmojnost da go napravi.
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

Hi
Kakvo ne ti haresva v nika mi??? Men si me kefi...takav mi e ot kazarmata oshte i niama da go smenia...nikoga...!!!
Za mandjata ne sam saglasen...pitai avtora na postinga...
Gez
Ne e tova be Gez! Ne e do nick-a ti! Prosto nedei da pou4ava6 horata s takuv nravou4itelen ton - az kazah li vi tova, kazah li vi onova. Dostatu4no kofti se 4uvstvat 4e sa gi vurnali. Osven tova samoto intervu e mnogo subektiven moment. Poznavam hora, za koito smiatam 4e biaha po dobre s frenskia ot men a gi vurnaha. Nali znae6 4e nikoi ne e prorok v sobstvenata si strana!
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Hi

Мнение от gez »

Hi Sven
Znam che ne stava duma za nika mi, obache sam si napalno prav s tova, koeto kazah. I tochno zaradi chuvstvata, koito opisvash go kazah, zashtoto te sa dokazatelstvoto. No nishto...i na nikoi ne sam iskal da namekvam kakvoto i da bilo. I ti shte se saglasish v edno - vseki koito iska moje da uspee, zashtoto zavisi samo ot samia nego. I ako neshto se skape, to vinata si e samo na samia nego, zashtoto ima mnogo patishta da dostignesh do uspeha. Triabva samo da izberesh pravilnia i da napravish kakvoto triabva.
Nali... :?: :D :P
Botzo

Re: intervu varnaha ni za frenski

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:41 pm, променено общо 1 път.
Riba

Мнение от Riba »

Gez....ami tochno na interviuto nishto ne zavisi spored men ot teb samiyat a edinstveno ot interviuirashtiya......,zashtoto kakto kazva Sven....vrashtali sa hora.....deto sa mnogo napred s ezicite....i moi rodnina varnaha....che malko mu bil trudoviyat staj.....samo 3 godini i 4 meseca.....a moi priyateli.....bez dumichka frenski.....sashtiyat tozi P.Petrofffffff(ili kak se pishe neznam...)gi pusna......kato na dumite im....ama nie ne govorim frenski...tova losho li e....toi otgovoril...ama kak losho...tova e ujasno.....i gi pusna.....da,da....vsichko si e subektiven faktor....
Uspeh na vsichki ,na koito im predstoi.....i za Robi sashto uspeh...:),jelaya im go ot sarce... :thumbsup:
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Riba написа:....i moi rodnina varnaha....che malko mu bil trudoviyat staj.....samo 3 godini i 4 meseca.....a moi priyateli.....bez dumichka frenski........:
Аз още се чудя, кога решават да върнат и кога да откажат. Някои има ли идея? :idea:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Hi

Мнение от gez »

Hi Riba
V nikakav sluchai ne sam saglasen s teb. Ne mojesh da krepish teoriata si samo na dve-tri sluchki...ako zaviseshe samo ot tiah, te vaobshte niamashe da idvat do Bg da praviat intervuta, a napravo shtiaha da davat selekcia....tozi fakt e dostatachno krasnorechiv!!! Te iskat da proveriat lichno kandidatite...i koito ne se spravi dobre - ostava tuk.
A za trudovia staj - tova ne go viarvam...v smisal - mislia che samo si tarsiat predlog da otkajat na kandidati s dobri danni, koito ne sa ostavili vpechatlenieto, koeto triabva da ostaviat.
Kasmet i uspeh i ot men na vsichki...
Gez
Заключено