maraba,
praviat li v montreal niakyde rj-45 cabeli s proizvolna dylzhina kakto praviat po firmite v bg. shte okabeliavam kvartirata i pitam razlichni monrealski firmi i te kazvat ne, prodavame samo s fiksirana dylzhina paketirani. huh ?
merci
network cabeli s proizvolna dylzhina ?
- exquisitus
network cabeli s proizvolna dylzhina ?
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Da
Ot sobstven opit - SUPER INFOTECH - pazaruvam chesto ot tam i sa mnogo gotini.
Pravili sa mi kabel, dori sa mi prepraviali paketiran (ot "straight" na "crossover").
Nadiavam se i ti da ostanesh dovolen ot tiah.
Ako niamat kabel v momenta ili ti otkajat - otivash v Addison, kupuvash si kabel na metyr, kupuvash si konektori i kleshti i deistvash po metoda "Napravi si sam".
Uspeh!
Daniel
Pravili sa mi kabel, dori sa mi prepraviali paketiran (ot "straight" na "crossover").
Nadiavam se i ti da ostanesh dovolen ot tiah.
Ako niamat kabel v momenta ili ti otkajat - otivash v Addison, kupuvash si kabel na metyr, kupuvash si konektori i kleshti i deistvash po metoda "Napravi si sam".

Uspeh!
Daniel
- exquisitus
И аз съм съгласен, че Addisson Electronics е мястото за кабели.
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Addisson Electronics...ммм...любимо място!
Жалко, че е малко далечко и че каталога им не е добре структуриран, ама ще го преживеем...
Жалко, че е малко далечко и че каталога им не е добре структуриран, ама ще го преживеем...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
направи си сам

трябва ти един евтин кримпър (crimper) като този например: http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... _Stores_IT,
може да си го купиш и от магазин и да го върнеш след това