Zdaveite, Kazvam se Kiril, tova e 1-viat mi post tuk

Shte se predstavia nakratko, az sum na 28, jena mi e na 25, avantiuristi v krufta, az grafichen dizainer tia interioren, zapaleni po mountain climbing, razteniata, za men biologiata

, kinoto, muzikata, slunceto

Imame edna cel v momenta i tia e Montreal, zavurshihme 4-to nivo minalata godina v frenski kulturen centur, za koito moga da kaja che sum razo4arovan ot tam, 1 dokument ni ostana da prevedeme i legalizirame, minalata sedmica obikaliahme bankite v koito imam smetka, ta v ednata nemogat da prevedat pari v CAD, v drugata mojeha, no vednaga sled tova se obadiha i kazaha che SWIFT-a ne bil pulen ??? znam go naizust ot canadskia sait, i go proverihme kato go pisahme, no za tiah toi ne e pulen a v canadsia sait si e OK, kazaha ni che triabvalo da bude 11 znaka ??? i ostanahme malko oburkani
tuk v vashia sait prochetoh che vsichki polzvat uslugite na BIOHIM Bank, taka li e, i nie li triabva da napravim sushtoto, i SWIFT-a tova li e koito e na saita ?
sushto iskam da popitam, dali ima firma s koiato da se konsultiram otnosno dokumentite po emigraciata.
I sega kakvo:
ochakvam otgovor ot vas, mersi predvaritelno, zapochvame chastni uroci po frenski, zashtoto nivoto ni mislia che ne e dobro, chakame poslednia dokument da pristigne.
sushto, imam bratofched v Montreal, moje li toi da ni e polezen s neshto?
zasega mislim jenami da e tituliar, makar che ima minimalen staj, az sum choveka sus staja

no tia e choveka s obrazuvanieto, az imam sredno obrazuvanie
mersi predvaritelno na vsichki

„Човек, въпреки гения на своето изкуство, изтънчеността на разума си и многобройните си постижения – дължи своето съществуване на 15-те см. почва на повърхността на земята и факта, че вали.“
(неизвестен автор)