Xeпатит В
Xeпатит В
Днес мъжът ми разбра,че е носител на вироса на Хепатит В без да е болен.Ние още не сме подали DSF и се чудим дали ще минем медицинските.Струва ли си изобщо да минаваме процедурата?Какъв е риска да не успеем?
няма риск да не ви вземат заради хепатит В, а и не е толкова страшен
аз съм също носител и минах медицинските след като си признах съвсем чистосърдечно, въреки че ми го нямаше в медицинските картони
малко повече пари взимат за допълнителни изследвания, защото има вероятност носител на хВ да е носител и на СПИН
а също австралийски антиген
абе няма проблеми с медицинските
аз съм също носител и минах медицинските след като си признах съвсем чистосърдечно, въреки че ми го нямаше в медицинските картони
малко повече пари взимат за допълнителни изследвания, защото има вероятност носител на хВ да е носител и на СПИН
а също австралийски антиген
абе няма проблеми с медицинските
Re: Xeпатит В
Здравей. Относно емиграционният процес не знам, но вече има доживотна ваксина против хепатит Б, казва се "Havrix", слага се два пъти в продължение на една година или както ви предпише епидемиолог!nushana написа:Днес мъжът ми разбра,че е носител на вироса на Хепатит В без да е болен.Ние още не сме подали DSF и се чудим дали ще минем медицинските.Струва ли си изобщо да минаваме процедурата?Какъв е риска да не успеем?
Поздрави,
dgovani