Какво е минималното ниво за владеене на френски така че да удовлетворя изискванията на ония във Виена, както и на провеждащите интервюто? На теста за предв. оценка с жена ми минаваме дори с ниво begginer, но знам ли... Езика не се учи в последния момент, а излишни пари за уроци нямаме:(
Може ли някой да ми препоръча добри "уроци" по френски на приемливи цени?
Здравей!
На въпроса ти,да френският еЕ фатален ако не защитиш нивото което си писал в предварителните документи,т.е ако пишеш ниво 3 трябва наистина да си подготвен(даже за ниво 4),както и съ-кандидата също.
Според мен,но това си е лично мнение на човек явил се 2 пъти на интервю,най добре е знанията ти по езика да бъдат подплатени със сертификат ,а такъв най-квалитетен се смята ,сертификата от Френският институт в София.
Успех!
Освен ако не събирате макс брой точки, без да знаете френски. Имам основания да твърдя, че не биха ви извикали дори на интервю ако сте писали под ниво 4 на френски език.
Да фатален е все пак хората искат да си останат франкофонско общество и на информационните сесии не пропускат да подчертаят че имат нужда от имигранти ФРАНКОФОНИ