aide sega sravnete Canada s Bulgaria !!
aide sega sravnete Canada s Bulgaria !!
София/Сърница. Скандално известният бивш заместник областен управител на Пазарджик Реджеп Молла Ахмед е бил избран за зам.-председател на ДПС в Сърница, научи репортер на Агенция “Фокус”. Реджеп Молла Ахмед стана известен в края на март 2003 г., когато на възпоменателен митинг за жертвите от Възродителния процес в село Корница заяви, че няма да се съобразява с конституцията, в която е записано, че официалният език у нас е българският. “Искаме си турския език, за нас той е официалният, нищо че в конституцията пише, че е българският. Те спасиха евреите си, но не спасиха нас. В Родопите в момента се провежда нов възродителен процес за налагане на християнската религия”, каза тогава Молла Ахмед. Заради изказването си той бе уволнен като зам. областен управител и изключен от ДПС.
Narkoman politik v Canada ili takav v BG ??
Narkoman politik v Canada ili takav v BG ??
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Отдавна чета темите ти и ти се чудя-причина за емиграция ли си търсиш или си безработен дето има компютър?
Но каквато и да е причината за активността ти,по-добре учи езици(усъвършенствай се), вместо да си чешеш езика и пръстите.Живота тук и там е такъв какъвто е и ти няма да го промениш,но ще си помогнеш ако вложиш малко повече в себе си което ще ти помогне като отидеш в Канада за по -бърза адаптация(а това не е никак лесен процес повярвай ми).
Поздрав
Мама миа
Но каквато и да е причината за активността ти,по-добре учи езици(усъвършенствай се), вместо да си чешеш езика и пръстите.Живота тук и там е такъв какъвто е и ти няма да го промениш,но ще си помогнеш ако вложиш малко повече в себе си което ще ти помогне като отидеш в Канада за по -бърза адаптация(а това не е никак лесен процес повярвай ми).
Поздрав
Мама миа
Съединението прави силата!
Mama ne sam bezraboten ,prosto mnogo se vazmyshtavam da znaesh
Emocionalen sam brato ,mersi !!!
Gledam da go spodeliam s vas nali sme BULGARI ili ne?!!:(
Emocionalen sam brato ,mersi !!!
Gledam da go spodeliam s vas nali sme BULGARI ili ne?!!:(
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Муха пожелавам ти скоро да дойдеш тук за да можеш сам да направиш сравнението. Твоето лично мнение ще е от най-голямо значение за теб.
Само ще те посъветвам да не се надъхваш толкова много предварително - не си мисли че колкото повече намразиш живота си в България, толкова повече ще ти хареса живота в Канада, защото има опастност като дойдеш тук да продължиш в същия песимистичен дух и да не ти хареса особенно.
В живота не е важно от къде идваш и къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя!
Само ще те посъветвам да не се надъхваш толкова много предварително - не си мисли че колкото повече намразиш живота си в България, толкова повече ще ти хареса живота в Канада, защото има опастност като дойдеш тук да продължиш в същия песимистичен дух и да не ти хареса особенно.
В живота не е важно от къде идваш и къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя!
Живота не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спитат дъха ни!
Krasiv az ne se nadahvam,prosto tyka e takava tendenciata
A i ne znam naistina kak e v Canada obache tyka go vijdam
Pochti vsichki moi priateli i nabori sa na vanka a drygite ne ebavat da se jeniat poznai zashto !
A i ne znam naistina kak e v Canada obache tyka go vijdam
Pochti vsichki moi priateli i nabori sa na vanka a drygite ne ebavat da se jeniat poznai zashto !
Za sajelenie bravo ne sam Darjaven slujitel:)
ti tova li si mechtal da badesh v BG ?:)
Iavno si neuspial garjaven slyjitel !
)))))
i ako iskash ia napishi niakoia ,,YMNOTIA ,, DA TE CHYEM
ti tova li si mechtal da badesh v BG ?:)
Iavno si neuspial garjaven slyjitel !

i ako iskash ia napishi niakoia ,,YMNOTIA ,, DA TE CHYEM

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
аз дори мислех да пусна тема в която старите имигранти да се обзалагаме кой е най вероятно да му провърви в канада и кой е най вероятно да се разочарова тук...
и Канада има трески за дялкане.
и Канада има трески за дялкане.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ooooo Muha kak e havata.Pak li shte sravniavame be.Aman(oops izviniavam se tova e turska duma ,a ti nali broish turcite v asenovgrad)Stiga s tova Kanada Ili Bulgaria be.I dvete sa ok ama samo za tezi koito znaiat kak da si gi napraviat ok.A mejdu drugoto kakvo imash protiv turcite.I predi neshto mi namekna tam.........Problem li sa ti.
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Imam ,nepriatni sa mi ,ne mi e priatno da spodeliam BG s moite porobiteli i jamiikite sashto me drazniat , imam chystvo che ne sam v BG kato gledam samo jamiiki ot Asenovgrad na jug 

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
тук също е пълно с джамии и дори май са повече на почитmyha написа:Imam ,nepriatni sa mi ,ne mi e priatno da spodeliam BG s moite porobiteli i jamiikite sashto me drazniat , imam chystvo che ne sam v BG kato gledam samo jamiiki ot Asenovgrad na jug
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.