Днес се обадих в МОМ да питам за резултатите от нашите медицински и от там ми казаха, че от Букурещ са одобрени , но заедно с медицинските от Букурещ са изпратили във Виена и бележка, в която казват във Виена да преценят дали искат повторна рентгенова снимка. Случвало ли се е на някой подобно нещо и до колко време след изпращането на медицинските във Виена от МОМ ще ме уведомят дали искат повторна рентгенова снимка - дали 2-3 седмици са достатъчни, за да преценят дали искат друга?
Благодаря ви предварително!
Благодаря ти, Trans!
Силно се надявам да не се налага да правя още една рентгенова снимка, макар че от това което прочетох май- май ще ходя пак до София да правя нова снимка .
Здравейте и от нас . Ники не се притеснявай всичко ще се оправи .На Станимир са му искали втора снимка а вече са в Канада ,така че споко .Само притеснението ще ти остане .Затова ела в поеделник да разпуснем пак във Вестрата
Ники, не се притеснявай и на мойто Ники (мъж ми ) му искаха втора снимка, а вече сме в Канада. Затова най-добре отиди в понеделник да разпуснете във Вестрата.
Хора, снимката не е за мене, а за мойта приятелка
А относно Вестрата.... разбира се, че ще бъдем там
Трябва да почнем да пишем наказателни точки на тези, които не идват