Много се ядосвам вече - дайте съвет
Много се ядосвам вече - дайте съвет
Поръчах си едни очила в колежа "Едуард Монпети". След 3 дни бяха готови, взех ги и ги носих 2 седмици. Да, ама нещо не бяха направени както трябва и ми беше доста зле от тях. Занесох ги пак - "аа, станала е грешка - разстоянието не е такова и едното стъкло трябва да е с по-малък диоптър, нищо няма да плащате, етсествено" казаха - до 3 седмици ще са готови. Това е 4 седмица - ни вест, ни кост. Все някога ще ги направят, но въпросът ми е мога ли да искам компенсация за всичките тези простотии - поне да ме компенсират с някой лев , нещо да го съдя ли ... изобщо разни такива ми се въртят. месец и половина ходя с други цайси, които са слаби , имам тежка сесия и трябва доста да чета ... сещате се , че не ми е най-конфортно. Чакам съвети.
Изобщо не става въпрос за грешката , а за това, че първия път очилата станаха за 3 дни, а после беше преминат срока от 3 седмици. Цайси още нямам. И за какви 25 долара ми говориш - стъклата ми са 70 долара + 40 долара преглед на очите (както навсякъде) . И дори 2 лв. да плащам очаквам да ми се изпълни, това , за което съм платила , както и тяхната част от договорката. декларация не съм подписвала.
Доста повече от 200 лева ми се полагат , защото няколко пъти са ми губили времето , както и съм се чувствала зле заради тях.
Доста повече от 200 лева ми се полагат , защото няколко пъти са ми губили времето , както и съм се чувствала зле заради тях.
-
- Обратна връзка:
Имах такав проблем с контактни лещи, в оптика в Торонто, само ще си скасаш нервите с тези дебили тук и накрая нищо, Аз след като 1 месец ме мотаха и лъжеха се обадих на компанията производител и им разказах случая......но ж края на краищата си порачах лещи от САЩ, три пъти по ефтини от тукашните такива и пристигнаха по пощата за 1 месец.
Ех .....Канада :nenam:
Ех .....Канада :nenam: