Много се ядосвам вече - дайте съвет

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
mama_kenga

Много се ядосвам вече - дайте съвет

Мнение от mama_kenga »

Поръчах си едни очила в колежа "Едуард Монпети". След 3 дни бяха готови, взех ги и ги носих 2 седмици. Да, ама нещо не бяха направени както трябва и ми беше доста зле от тях. Занесох ги пак - "аа, станала е грешка - разстоянието не е такова и едното стъкло трябва да е с по-малък диоптър, нищо няма да плащате, етсествено" казаха - до 3 седмици ще са готови. Това е 4 седмица - ни вест, ни кост. Все някога ще ги направят, но въпросът ми е мога ли да искам компенсация за всичките тези простотии - поне да ме компенсират с някой лев , нещо да го съдя ли ... изобщо разни такива ми се въртят. месец и половина ходя с други цайси, които са слаби , имам тежка сесия и трябва доста да чета ... сещате се , че не ми е най-конфортно. Чакам съвети.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Уф не знам дали може да ги съдиш,ама може да им скъшиш живота с някой друг скандал :twisted:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Скандалът е сигурен, както и разговорите с разни по-висшестоящи. Ама Извинения не ме топлят - искам да ги ковна там, където знам, че са най-чувствителни - по джоба.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

probvai ,moje i da mine ,toku vij che ti gi napravili bezplatno che i pari shte ti dadat otgore .....
THE LAST LINE OF DEFENSE
pumpy

Мнение от pumpy »

вероятно нищо няма да стане защото е много вероятно да си подписала декларация за това 4е се лекуваш в у4ебно заведение и там грешките са у4ебен процес. все пак нека да сме реалисти : не е 4естно да платиш 25 кинта а да искаш да вземеш о4ила и 200 кинта компенсации
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Изобщо не става въпрос за грешката , а за това, че първия път очилата станаха за 3 дни, а после беше преминат срока от 3 седмици. Цайси още нямам. И за какви 25 долара ми говориш - стъклата ми са 70 долара + 40 долара преглед на очите (както навсякъде) . И дори 2 лв. да плащам очаквам да ми се изпълни, това , за което съм платила , както и тяхната част от договорката. декларация не съм подписвала.
Доста повече от 200 лева ми се полагат , защото няколко пъти са ми губили времето , както и съм се чувствала зле заради тях.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Според мен нищо няма да излезе, но ако наистина искаш да ги съдиш се посъветвай с адвокат и си приготви няколко хиляди долара разходи по случая...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
myha

Мнение от myha »

Sledovatelno nai dobre da si kypish new i da zabravish slychkata :wink:
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Имах такав проблем с контактни лещи, в оптика в Торонто, само ще си скасаш нервите с тези дебили тук и накрая нищо, Аз след като 1 месец ме мотаха и лъжеха се обадих на компанията производител и им разказах случая......но ж края на краищата си порачах лещи от САЩ, три пъти по ефтини от тукашните такива и пристигнаха по пощата за 1 месец.
Ех .....Канада :nenam:
Pincher

Мнение от Pincher »

svarji se s menidjara i mu obiasni sluchaia. dai im srok ot tri rabotni dni. ne sa li gotovi svarji se s pradaneto LA FACTURE na Radio-Canada i im obiasni sluchaia. 8) :beer: :beer: :beer:
Заключено