....
Аз мисля, че ако си реалист не би трябвало да се поддаваш на психотормоз. Знаеш какво искаш, знаеш как да го направиш и не би трябвало да ти влияят никакви мнения от доброжелателни близки хора. На мен ми се е случвало да смятат, че нещо, което правя е поредната ми "фикс-идея", но това не ми пречи да се развивам нормално в живота си. Друг е въпроса, дали Канада ще отговори на очакванията ти. Но като цяло - има такива надежди.
Айде, и не се впрягай много. Отстоявай себе си.

.
А бе момче ти май не си реалист ,а по-скоро идеалист.Не си от вчера в форума и си дочувал и за някои незгоди в Квебек/Канада.... а една от моите големи причини да исмак да направя това е желанието ми да постигна не само нещо повече от сега но и нещо по различно в един по друг свят когото смятам за приемлив приемник на моите идеи.
Щом като всичко си имаш в БГ по-добре си стой там,че да не попаднеш тук вместо в офис ... на кашоните и поточната линия.
Mtl Гой
.
Може би твоите родители не искат да си изгорят с 5-10 хил. $ ,за да си начешеш крастата наречена "Кебек".
.Не смяташ ли ,че това са доста пари за поредната ти прищявка?

Mtl Гой
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: .
Kakви родители бе човек, пачката която си я изкарвам в бг си я изкарвам сам. Не ме познаваш за да говораш така напосоки.Гой написа:Може би твоите родители не искат да си изгорят с 5-10 хил. $ ,за да си начешеш крастата наречена "Кебек"..Не смяташ ли ,че това са доста пари за поредната ти прищявка?
Абе какво ви става що се карате така нещо ако ви е криво или не на кеф от нещо какво съм виновен.
Ех Gerchev да бе да точно това си мисля. Защо така френд..!? Ти познаваш ли някой такъв..!gerchev написа:Ако си мисли човек, че в Квебек ти постилат по добре да не тръгва.
Всеки трябва да си даде оценка дали ще се справи със предизвикателствата първо в БГ и след това да тръгва нататък.
Последно промяна от yaiuat на Пон Дек 15, 2003 5:23 pm, променено общо 1 път.
yaiuat,не виждам за съжаление какво си писал-май са те ядосали и си изтрил всичко,но това,което виждам като цитат много ми харесва...
Мисля си,че си малко стреснат и искаш да чуеш одобрителни думи за разлика от тези на близки и роднини,които вероятно недоумяват къде си тръгнал...
А тук се появяват хора,които ти казват как те чака поточна линия...
Не обръщай внимание!За всеки е различно и никой не би могъл да ти каже точно теб какво те очаква и точно за теб какъв ще бъде Квебек!
При всички положения емиграцията в Канада не е лудост!Всеки е спечелил по един или друг начин идвайки тук-дори и тези,които са загубили всичките си пари и са се върнали...Дори и те са спечелили много,защото много неща са научили и много уроци извлякли.
По мои собствени наблюдения,ти си упорит,млад и имаш всички шансове да се справиш по-добре от повечето българи тук.Във всеки случай си мисля,че ще се чувстваш със сигурност по-добре от голяма част българи.Остави страховете настрана и действай така както си го замислил!
Нито е сложна тази крачка,нито е тежка-само на страха са му големи очите!
Мисля си,че си малко стреснат и искаш да чуеш одобрителни думи за разлика от тези на близки и роднини,които вероятно недоумяват къде си тръгнал...
А тук се появяват хора,които ти казват как те чака поточна линия...

Не обръщай внимание!За всеки е различно и никой не би могъл да ти каже точно теб какво те очаква и точно за теб какъв ще бъде Квебек!
При всички положения емиграцията в Канада не е лудост!Всеки е спечелил по един или друг начин идвайки тук-дори и тези,които са загубили всичките си пари и са се върнали...Дори и те са спечелили много,защото много неща са научили и много уроци извлякли.
По мои собствени наблюдения,ти си упорит,млад и имаш всички шансове да се справиш по-добре от повечето българи тук.Във всеки случай си мисля,че ще се чувстваш със сигурност по-добре от голяма част българи.Остави страховете настрана и действай така както си го замислил!
Нито е сложна тази крачка,нито е тежка-само на страха са му големи очите!
Vsichko zavisi ot tebe samiya, za edin e ludost, za drug ne. Zavisi kakvo iskash, kakto ti podskazva Ombi. Ama i s Botzo sam mnogo saglasen, shtoto za mnogo normalni hora stoeneto v bg e po-skoro ludost i spored men. Az lichno ne iskam da se vrshtam v bg i v kovcheg, kamo li da jiveya tam. Znaesh li, che takv variant da se vrna v bg, dori teoretichno ne iskam da si go pomislyam. V bg moga da ida na gosti sled nyakoya druga godina za dve sedmici, tri daje, no ne poveche, that's it! No, ne iskam da ti nalagam moeto mnenie, nito te savetvam da pozvloyavash na koyto i da e da ti kazva kakvo da pravish. Ti samiyat tryabva da reshish kakvo iskash i da rabotish za postiganeto na celta. Kakto peeshe Shania Twain: " gotta be yourself, gotta make a plan, gotta go for it while you can!"
Good luck i ako ti tryabva podkrepa za reshenieto da imigrirash, razchitay na men. Ako ti tryabva podkrepa za da ne imigrirash i za tova shte namerish dosta hora da ti pomognat.
No, i az se prisaedinyavam kam Ombi i ti kazvam: Just be yourself!

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид