bravo написа:JORO 1 vapros kam teb : kakvo to4no ima6 predvid pod razlika v genite?
dai malko po-podrobno, 4e ne vsi4ki sma zavar6ili genetika.
az li4no pravia razlika s nevaorajeno oko m/du srednia kardjaliec i plovdiv4anina primerno, ama ide re4 za morfosa na baroveca, 4ak v genite ne sam se zavirala.
inak spodeliam napalno mnenieto na mrgeek, to4no za tva stava duma.
kolko ot vsichkite Canadci sa evropeidna rasa ?
Ima li niakade info za tova ?
T.e.
Evropeidna
Mongoloidna
Arabi
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
toi muhata samo bram4i, kvo mu se vrazvate. o6te ne znae v koi grad da ide, 4aka niakoi da mu kaje, s kufarite da mu pomogne i t.n., sega za rasite se prisetil........de li 6te mu e kraia?
Shte pitam ia
nema da se zabia v nekoi katyn ia
Bravo ti kade jiveesh ?:)
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Shte se otdeliate li ot Canada ?:)
i m/y drygoto kak e b m. real?:)
kat mi doide red da glasuvam na referendum, togava 6ti kaja.
v mtl mi e super, ne jiveia v geto i ne hodia po tia ulici det sa kato kapala 4ar6i, tai 4e 4almi idr. podobni ne sa mi ejednevna gledka.vseki si izbira v koi kvartal da jivee, nikoi nikogo ne nasilva, decata mi sa v publi4no u4ili6te i niama mnogo 4erni.
Canada e got strana ,goliama i socialna koeto e mnogo goliam plus
za edin emigrant i mislia che ako Quebec se otcepi e jiv umrial !!