1 godina sled medicinskite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivana1

1 godina sled medicinskite

Мнение от ivana1 »

Zdraveite, sega Fevruari 2006g. izti4a 1 godina ot kakto napravihme medicinskite i tova e datata otbelyazana na vizata do koyato tryabva da vlezem v Kanada.
iznikna ni nesto neo4akvano i incidentno i po vsyaka veroyatnost nyama da e vazmojno da vlezem v Kanada do tazi data.
dosta sam pritesnena
molya pi6ete ako nyakoi ima yasnota kakvo stava v takav slu4ai, predpolagam novi medicinski, a drugi dopalnitelni taksi sledvat li?!
izobsto imam li nyakoi nyakakva yasnota po situaciyata?!
mnogo blagodarya v avans!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Ако вече имаш визите направи всичко възможно макар и за един ден да кацнете в Канада. Иначе всичко отива по дяволите и трябва да почваш цялата процедура отново.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ако не влезнеш в Канада, докато визата ти е валидна (т.е. до 1 година след медицинските), губиш всичко!
Трябва наново да подаваш документи до посолството във Виена, ново интервю и т.н.
Най-добрият вариант, според мен, е да дойдете в Канада цялото семейство и да останете тук поне 2 - 3 дена, докато си подадете документите за ПР-карта и социално-осигурителен номер.
Тези документи ще ви бъдат изпратени по пощата след около месец на адреса (в Канада), който посочите при попълването на формулярите.
Попълвате и подавате формулярите, давате адреса на ваши близки/приятели и си се връщате в България да си дооправите нещата. Вашите хора ви изпращат картите в България и с тях можете до 3 години да се върнете в Канада.
Успех!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
ivana1

mersi

Мнение от ivana1 »

mnogo blagodarya za barzite otgovori. yavno ste kategori4ni 4e nisto ne moje da se napravi po vaprosa. yavno ste se leti Fevruari, no sam kraino obarkana stoto nai-neo4akvano mi otkriha kista na 1ya yai4nik i doktorite kazvat "operaciya". nai-rano moga da ya napravya Yanuari, a ne e jelatelno predi takav pat da se pravi.
kak stoi tam vaprosa s operaciite?! sled 1te 3 meseca prestoi razbira se, za da imam zdr.osigurovka? a ako se naloji incidentno da se napravi?
silno sam obarkana-daite savet saforumci?!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

направи операцията в БГ, силно препоръчително :idea:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
neli78

Мнение от neli78 »

zasto e po-dobre v Bg da se napravi operaciata?ne sa li po-dobri lekarite v Ca ,a i bolnicite i tehnikata?
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Abe po-dobri sa!
Ama sasho e prav!
survivor

Мнение от survivor »

По-добре е да си направиш операцията в България, защото като ти дойде редът тук не знаеш дали ще работиш, как ще бъде - неизвестни. Ако можеш да си направиш операцията 1 месец преди полета - не знам, питай лекарите дали ще можеш да летиш. Моето дете го оперираха два месеца и нещо преди полета, питах една сестра и каза че няма да има проблеми.
Не беше сложна операцията, ама и операцията на кистата не се смята за сложна. Ако не можеш да се оперираш в България, не се притеснявай, не е никакъв проблем. Ако операцията не е спешна, вероятно ще ти кажат да изчакаш, тук вече можеш сама да си съкратиш чакането ако проверяваш при различни хирурзи. Ако е спешно ще те оперират веднага. Понеже се случи така, че и тук оперираха член от семейството ми също за неспешна операция, това стана 5-6 месеца след като го регистрираха. Иначе всичко беше много добре. Къде е по-добре - в България има прекрасни специалисти, но детенце беше видяло хлебарка върху чаршафите си в Пирогов... Тук пък става по-бавно за неспешните операции. Абе и на двете места става, гледай по-добре да не изпуснеш визата.
Имай предвид че аз може би погрешно смятам че кистата на яючник не изисква спешна операция. Аз съм имала, не съм имала никакви оплаквания и разбрах за нея случайно и знам че изобщо не беше спешна операцията, ама за други жени съм чувала че ги боли :? Ако твоят случай е такъв, най-добре само ела в Канада за да си запазиш статуса и се върни в България за операцията, че да не закъсаш преди да са изминали трите месеца.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

някои кисти са бързо растящи- не ми се мисли вариант да дойдеш и да ти се наложи спешна операция преди изтичане на 3 месец :? тогава сигурно ще ти трябват 5 застраховки за да покриеш разходите на тукашните кожодери :roll: а и не забравяй че могат да те изработят нашите застрахователи- демек "ти си плати , а после ние ще ти върнем парите". четох че застраховка за 40000$ не била достатъчна :shock: за операция на коляното на един от нашите щангисти на световното във Ванкувър преди няколко години, та куцукайки го бяха натоварили на самолета за БГ
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
ivana1

Mersi na vski4ki

Мнение от ivana1 »

mnogo blagodarya za infoto koeto mi predostavyate, skapi saforumci!
problema mi e 4e ne iskam da pravya pribarzana operaciya v BG predi da tragna, stoto tryabva da se opita po vsyakakvi drugi na4ini-bilki, homeopati i t.n. no resultat ot 1 takova le4enie se postiga sled okolo 2-3 meseca a az tovava tryabva da letya za Kanada. samata operaciya ne e spe6na, no ako nyama efekt ot bilkite e dobre da se napravi.
moje li kato pristigna(vapreki 4e nyamam medicinski parvite 3 meseca)
da zayavya molba za takava operaciya, koyato da se napravi sled 5-6 meseca?!
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

кой е водещият кандидат?
нямам ясна представа, но май имаше възможност първо да влезе само водещият, а след него останалите, като могат да пресрочат срока на медицинските и да изискват нова виза посочвайки изключителни причини, или греша!?

пратих ти л.с.
third generation immigrant :)
ivana1

az sam vodestiya:(

Мнение от ivana1 »

za sajalenie az sam vodestiya i na men mi se nalaga po spe6na pri4ina, no uvi ne stava:) ste mu mislim!
yavno ste patuvame, a ako v posledstvie se naloji ste se pribera na operaciya v BG.
dano samo da ne se okaje spe6na i da ne moga da preletya okeana i da se naloji da se pravi tam, ne dai si boje da e v parvite 3 meseca?!
Заключено