ама тоя сайт направо ме размазва с черните си краски особено с шофьора на такси с PhD, че чак си го и написал на картата, да знаеш че те вози не кой да е
ама тоя сайт направо ме размазва с черните си краски особено с шофьора на такси с PhD, че чак си го и написал на картата, да знаеш че те вози не кой да е
Sasho, ako otvorish predavaneto na CTV, W5 kam koeto ima link ot tazi stranica, shte vidish edin dosta seriozen i obektiven analiz .
Sasho, ako otvorish predavaneto na CTV, W5 kam koeto ima link ot tazi stranica, shte vidish edin dosta seriozen i obektiven analiz .
koe да отворя не разбрах? CTV и тука има, на 8 канал, не знам при вас дали е същото. на сайта на телевизията ли?
Бихте ли ми обяснили кое е черното на сайта, че нещо съм доста явно неориентиран, вчера паднах случайно от Марс.
Това "чудо на природата" не се ли наблюдава в изобилие по всички краища на света или аз нещо недовиждам?
Dinamitko написа:истината е че всеки трябва да е готов за това което го чака ! :eek7:
Мисля,че Никой,Никога,Никъде,пред Никого,с Нищо не може да бъде Готов за това Къде,Кога,Как и Какво ще му се случи са да бъде Истински Подготвен!
Док........