kak e BTV pri vas?????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
valval

kak e BTV pri vas?????

Мнение от valval »

zdraveite,priqteli! ot miga ,v koito ni kazaxte kak da gledame tuk v toronto BTVgo gledaxme dosta uspe6no vseki den i bqxme mnogo dovolni,znaete zashto,nali?vinagi sme v te4enie na nai-vajnite subitiq i promeni, i liubimi shouprogrami i t.n.ot minalata sedmiza,oba4e imame problem,gubi se zvuka.iskam da vi popitam,ima li i pri vas takuv problem??ako nqkoi go ima ili imal,neka spodeli kak se e spravil??i oshte edin vupos:samo btv li se gleda online tuk ili ima drugi bg tel.programi?/blagodarq vi!!6te 4akam nqkoi da mi otgovori.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

При мен звука не се губи, но за сметка на това се разминава с картината и то доста - това е така от около 3 седмици, преди това си беше супер. За друга онлайн телевизия не знам, може би само новините + тук таме някое предаване на БНТ.
valval, промени си местожителството :D
Изображение
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

Neterra imaha niakade forum,kadeto mojesh da otpravish vapros kam tiah.Kato se lognesh v tehnia site niakade tam ima link "btv forum" ili neshto podobno.
Mojesh da probvash da pratish mail na niakoi ot neterra sashto taka.
Osven btv i BNT ( http://news.bnt.bg ) mai drugo niama.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Sneji написа:При мен звука не се губи, но за сметка на това се разминава с картината и то доста - това е така от около 3 седмици, преди това си беше супер. За друга онлайн телевизия не знам, може би само новините + тук таме някое предаване на БНТ.
valval, промени си местожителството :D
Naistina mnogo se razminava zvuka s kartinata.
Na edno predvane refreshvame 2 ili 3 pyti, no tova pomaga za pyrvite 2-3 minuti sled refresh-a i posle pak zapo4va izbyrzvaneto....
valval

za BTV

Мнение от valval »

blgodarq vi na vsi4ki za otgovrite!predi sedmizi naistina se razminava6e govorut s kartinata,no sega e ujas:zapo4va s govor i kartina....i sled 2-3 min.ostava samo kartina bez govor..da, shte pi6a na nerna,no se sumnqvam, 4e shte ni pomognat neshto((
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Снощи гледахме Кръстьо Лафазанов по Нетера, никакъв проблем! Сега пуснах новините на БНТ за проба, пак никакъв проблем. Пуснах за проба и той и тя по нетера и ги загледах 3-4 мин, всичко е ок.
Та, може и да не е при тях грешката.
Let it go...
Заключено