Благодаря за пожеланията.Стягаме се ..............
petko100 написа:4ESTITO I OT NAS!!!!
edin proceduren vapros koga izprati pasportite?
Изпратих паспортите на 03.11, на 07 .11 са получени в посолството,визата е от 15.11, писмото с паспортите е пуснато на 17.11, и на 19.11 радост........
Здравей Дяконе,честити ВИЗИ НА ТЕБ И НА ПРЕКРАСНАТА ТИ СЪПРУГА!!!Видя ли че всичко свърши за по-малко от 7 месеца,а аз още си спомням датата 25.04- 12 часа и как му трепереше на пустото интервю при ония Беноа Одет!!!! Ма помня и как се отърках във вашите сертификати за кадем!!!!!
Хайде взимай билетите и заминавай ,че тя Канадата вече "рита" за вас!!! :beer2: :drink: :partytime:
Дяконе, Честито и от мен за визите!!!!!!! Днес се регистрирах и получих и отговор от тебе, Много Благодаря, че ме окуражаваш. Аз наистина ще бъда адски щастлива, ако се случи и на нас. Вече повече от година се готвим, имам търпение, но притеснението ми е голямо. ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ! И ПОЗДРАВИ НА КАНАДА!
Krassima написа:Дяконе, Честито и от мен за визите!!!!!!! Днес се регистрирах и получих и отговор от тебе, Много Благодаря, че ме окуражаваш. Аз наистина ще бъда адски щастлива, ако се случи и на нас. Вече повече от година се готвим, имам търпение, но притеснението ми е голямо. ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ! И ПОЗДРАВИ НА КАНАДА!
Ох,чадо какво да ти кажа.....Аз преди интервюто вдигах кръвно, доктори ,абе не ти е работа.Много се бяхме притеснили с жената(особенно аз).Мисля,че е нормално. Не чети и не влизай във Форума 6-7 дни преди интервюро,действа зле......
Успех