Интервю
Интервю
Мислите ли, че с това ниво на езика като водещ кандидат ще имам проблем? Дали това е най-важното при интервюто, ясно е че не може всички да сме франкофони, но все пак...мислите ли че има значение нивото, което си посочил във формулярите- аз съм посочила 4-5 и това, което покриеш на интервюто е важно за изпитващата, нали все пак има преводач, или тя просто иска да се запознае с всички документи и да получи представа за кандидата. Много благодаря за информацията, на успелите днес!
QUI VIVRA, VERRA
- Дякон Игнатий
С това ниво,ако го покриеш на 100% сте минали и всичко друго ви е на ред естествено.Щом сте получили дата за интервю хората са преценили малко или много качествата ви документално.Един съвет от мене:Не ползвай преводачката за щяло и нещяло.Мъчи се да комуникираш за да те види изпитващия и дали си мотивиран/а да говориш френски и да продължиш да го учиш......
Интервюиращия е запознат с документацията и има представа за кандидата.Все пак е на работа и си я гледат стриктно.
Все пак не е само езика.Точки се дават и за други работи.Търсена професия,години,образование ,деца ,мотивация,визия
Нема да са пуашиш,чадо...........
Интервюиращия е запознат с документацията и има представа за кандидата.Все пак е на работа и си я гледат стриктно.
Все пак не е само езика.Точки се дават и за други работи.Търсена професия,години,образование ,деца ,мотивация,визия

Нема да са пуашиш,чадо...........
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Ние минахме със следните нива
водещ - 5-5
придружаващ - 3-3
Така че щом си имате датата смело напред и никакво притеснение
А за преводачката наистина не я ползвайте ако е възможно просто се опитвайте вие по какъвто и да е начин да се разберете с интервюиращия все пак така показвате че сте débrouillard
Успих и ще чакаме да почерпите

водещ - 5-5
придружаващ - 3-3
Така че щом си имате датата смело напред и никакво притеснение
А за преводачката наистина не я ползвайте ако е възможно просто се опитвайте вие по какъвто и да е начин да се разберете с интервюиращия все пак така показвате че сте débrouillard

Успих и ще чакаме да почерпите